Güneşi Beklerken - *selam kızlar. cok soguk geldi bugun bana.eve attım

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
*selam kızlar.
cok soguk geldi bugun bana.eve attım kendimi.ders filan da yok,ikinci battanıyeye baslıyım,aralık sonuna yetismesi gerekiyor.
ege haber bu sm yuzunden yayınlanmadıysa cuneyt ozdemie bir mesaj atsam iyidir. bu ne ya ? diye mesela.
smnin carsambya alınma ihtimali var,twitlerde yazan bu. nejat isler haberi yalanlanmıs,efecan da oyanmıyacakmıs onu da yokyo yalanlamıs. evet ozan guveni ben de severim ,hemserimiz olur da o da biraz buyuk kacmaz mı handeye? size diyorum ekin koc olsun:))
smninr eklamına gelince, insan yaptıgı ise cok inanırsa fazla reklama gerek duymaz. bu projede guvendikleri sadece keremdi ,keremin cılgın fanlarıydı. ama tabi gb doneminden bu cılgın fanlara da fazla guvenemediler,cunku kerem yt ile yakalanınca fanlar izlemedi ve eytingleri dusurduler. dolaysı ile biz bolca reklam yapalım en iyisi diye dusunduler galiba. ama yetmedi.cunku hikaye insanı sarmıyor,gbde de hikaye sarmamıstı ama zeyker sarmıstı. ben sizler kadar dizi izleyen bilen biri degilim. ama sanıyorum bir dizinin tutması icin ya hikaye ve oyuncular cok saglam olacak ya da birbirine cok yakısan bir cift olacak.sm de oyuncular iyi,hikaye eh iste bildik yeni birsey yok,ama cift yok! millet keremle busrayı yakıstırıyor ama busra kotu karakter ,olmaz yani.benim fikrim ; kerem acele etti. hala akıllarda sayer var.ve sayere cok benzeyen bir rol,yigit. keske az bekleseydi ona cok proje gelirdi hem de ay yapımdan kerem derenden vs. ve degisk bir rol.iste o zaman keyifli olurdu.
ama belli olmaz bahar, bakarsın 2-3. bolumlerde hikaye kuvvetlenir,seyredenler artar.dizi isi belli olmaz.bir bakmıssın tavan yapmıs.
sunaya katılıyorum bu kadar abartıya hic gerek yoktu,gozumuze soktular smyi.ben ccnn turk de gordum kac kere fragmanını.ne isi var o kanalda smnin?
haydi ben battaniyeye ,sonra yazısırız.
aa sm carsambaya gecerse sunayın dr dizisi ne olacak? sunaycıgım dizi kaderimiz iyi yazılmadı bu sene,ne izlesek kanal d elimizden alıyor arkadasım.
* simdi baktım netten evet haberler sm yuzunden yayınlanmamıs. yuh diyorum. dizi kaldırdıkları yetmedi artık haberleri de kaldırıyor kanal d. davul ol kanal d .cuneyt ozdemire hic yakısmadı,nasıl kabul etti boyle bir seyi?

Oy Ver

5.2
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.