Gönül Dağı - sırf selma göze girsin diye taner karakterini tamamen

Gönül Dağı Gönül Dağı
sırf selma göze girsin diye taner karakterini tamamen degistirdiniz.. selma bu diziye yakışmadi.. taner selma sanki ergen cocuklar gibi..selma karakteri mız mız..kim 8 yıl gönlü sevdiğinde olan çocuklu birini bekler..
nerde taner ve dilek aşkı.. dilek okadar fedakarlik yaptiki taner icin.. tanerin gozü elifi bile görmezken..selmayla olması ne kadar mantıksiz.. taner senden baskasini sevmeyecem hayatima gönlume girmeyecek derken.. bu nedir şimdi..tersini yaptı..taner selmayi sevmedi.. selmanin ona olan sevgisine kapildi..umarim taner ben seni sevmedim der selmaya..beni sevdigin icin yanildim der..dilegi unutamadim der..zaten dilek öldükten sonra sezon finalinden sonra sanirim ilk bölumde taner veya ali konuşuyordu ve taner istedigi yere gelmiş takim elbiseyle konusma yapiyordu..hem parmağında yüzük yoktu..hemde alinin büyümüş olarak konuşmasindan babasinin hep annesini sevdigini ve evlenmediği anlaşılıyordu..senarist yazar bir cok şeyi unutuyor..
gülsüm ogretmene ne demeli..kendi kizini ne cabuk unuttu.. bide selmaya destek cikmasi.. bircok şey dizinin hikayesinin tam tersi oldu..gönül dağı aynı çizgede ilerlemedi..hep acı hep acı ve hep dönüp dolaşıp aynı sey..önceden ne kadar güzeldi gönül dağı..eski gönül dagı gelmesini temenni ediyorum..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.