Gönül Dağı - gönül daği gelmiş geçmiş en güzel bir diziydi.. taaki

Gönül Dağı Gönül Dağı
gönül daği gelmiş geçmiş en güzel bir diziydi.. taaki dilek ölene kadar.. dizi gerçek konusundan cıktı.. madem selma ögretmeni sevecek neden daha dilegi görmeden yaşayip yaşamadığını bilmeden evlimi iyimi kötümü bilmeden bekledi..kimseye bakmadı.. üstelik elif taneri severken..dilek öleceğine onun yerine başkası gelseydi.şimdi bicok insan diyecek gercek hayatta insanlar evleniyor karısı ölünce.evet ama bu anlatılan ve gösterilen taner karakterine ters.çünkü cok seviyordu.üstelik gercek hayatta taner gibi kırmadan incitmeden seven milyonda bir.. madem bir anadolu masalı bırakında bir erkekte bir kereliğine ahirlik sevsin.baskasını sevmesin.nasil çoğu kadın eşi öldükten sonra evlenmiyorsa.. bir kerede bir erkek evlenmesin.. sadık olsun aşkına.. tanere verilen imajda bu..
dileğe iyi oyuncu değil diyorlardı,halbuki cok güzel oynuyordu ve diziye yakışıyordu..selma ögretmeni yakıştıramadım..üstelik gerçek hayatta bir insan çocuklu birini 8 yıl beklemez.. bide çocuklu birini sevmekte ve iyi bir üvey anne olmakta gerçeklikten çok uzak..zaten uzun süredir cok bakmıyorum ve tadıda kaçtı..diziler cok uzun sürsün diyoruz ama en fazla 2 veya 3 yil sonra dizi bozuluyo.birde hiç bir oyuncu diziden çıkmayacak.
ramazanın davranışları abartıldıkça abartıldı,üstünden çıkarılmayan mont.halbuki iki ayrı montu vardı,kayinbabasının misafirleri gelecek,bi çeki düzen bile vermedi kendine..ramazanın babasıyla konuşmaları..asumanla sevgileri bile farklı oldu..
işte gerçek hayatta böyle..evlenmeden sevgiye boğulursun sonra baktıki elde etti,herşey değişir.. ne sever ne sayar..
veyselin hapse girmesi,cemilenin halleri..günşılın çıkması..zaten diziden çıkan çıkana..ama en önemlisi ana karakterdi..
yeni çocukların konuşmaları..ali dileğe cok benziyor ama sezercik filminden çıkmış gibi..geçen sezonda bicok yerleri kemal sunal ve eski filmlerden esinlenmişler..bide babalarının altın bulup yukardan düşürmeleri..zeki alasya metin akpinar filmleri..
hangi birini anlatayımki..
dilekle yazılacak biçok şey varken.. yemek ögrenmesi.. babasının suçsuz yere hapiste yatması..daha bebeğini büyütecekti..daha biçok şey..
ne diyeyim, tamamiyle gerçek konusundan çıktı.. malesef cok sevdiğim diziyi izleyemez oldum..ders niteliğinde olan çok güzel diziyi mahfettiniz..üzülerek söylüyorum keşke 2 veya 3 sene biçok şeyi işleyip final olsaydı ama dilek ve taner bütün oyuncularla beraber..hiç olmazsa gönüllerde yer edinen gönül dağı o güzelliğiyle kalırdı..
gönül dağı artık gönül dağı değil..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.