Gönül Dağı - yani bundan sonra taneri nasil mutlu etmek istiyorsunuz..eski

Gönül Dağı Gönül Dağı
yani bundan sonra taneri nasil mutlu etmek istiyorsunuz..eski üc amcaoğlu nasıl komiklikler yapıp mutlu olacaklar.. dileksiz olurmu ya..bundan sonra hep acıyla geçecek..asuman evine bile girerken mutlu olamadı.dügününde böylede yapılmazki..zaten asuman ramazana cok yer verildi..dilek icin işlenecek okadar konu varken..bu dizi dilek ve taner..yazık oldu..gülsim bu diziye yakışmıştı.hadi ayrılmak istiyor diyelim yerine ona benzeyen dilek karakterini başkası oynayabilirdi..tıpkı dirilişte halimenin yerine ona benzeyen okadar kişiyi oynatmak varken ölmesi..zaten başrol çıktımı hicbir dizinin tadı kalmıyor..cok izlenmiyorda..

güzelim mutlu olduğumuz diziyi hüzne boğdunuz.zaten bu final okadar kötü çekilmişki.acele bir şekilde oldu bittiye çekilmiş.üstüne taş düşüyor yüzü bozulmamış amaliyattan önce konuşmasi eski türk filmi gibi..zahidenin dileğin ölüm haberinden sonra tanerin uzağında durması..seferin selamiye çıkışması..ögretmenin ağlaması daha bicok şey olmamış..
zaten dileğin ölmesi olmamış..

diziye bu bölüm götüren bitek tanerin ağlaması.dilegin ciritci abdullahla konuşması ve dünyanin kaderinde var zamansız gelişler gidişler yilki atları beni çağırıyor konuşması..

diziyi tadında bırakıp final yapsaydınız.zaten yeni sezona bakmayacağım.bicok kişi içinde bitmiş.bide tanere yeni partener gelirse iyice izleyici kaybeder..

yönetmen izleyiciyi kayde almamış..
belki bir umut bu yazdıklarımızı okurda son anda ters köşe yaparda hepsi bir rüyadan ibaret olur.dilekle veya dileğe benzeyen bir oyuncuyla devam eder bu dizi..tabi gülsim olması en onemlisi..ozaman izlemeye devam..
yok yönetmen ben böyle karar verdim diyorsa otursunlar kendileri izlesinler..
yorumum silinmesin..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.