Galip Derviş - teşekkür ederim canım artık kelimeyi durdurup düzeltiyorum.

Galip Derviş Galip Derviş
teşekkür ederim canım artık kelimeyi durdurup düzeltiyorum. şimdi bulabilirsem izliycem canım olmassa yarın kesin izlerim herkese iyi geceler ;)))
aa bi dakka sen hayat yolunda ki yorumcusun değil mi bende diyorum ben çok yorum yapmıyorum benim jeton biraz köşelide
dün gece saat 1 de izledim. ben dediğim gibi son sezonu izlemmeiştim ama monk ta da şu izlediğimiz çöp bölümü finalden 2-3 bölüm önceymiş. yani son 2 bölümde galibün karsının katilini bulmasını izliycez sanrım.
neyse bölüm önce şöyle başlıyor bir önceki bölümü gösteriyorlar. bir önceki bbölümde doktor (karakterleri daha kolay anlamn için galip dervişte ki adlarını kullanıcam) izzet başkomsere galipin az bi ömrünün kaldığını söylüyor galip te ölmeden önce eşinin katilini bulmaya çalışıyor ama 12 senedir gözden kaçırdığı bi detay fakediyor hediye. karısı yılbaşına 1 hafta varken öldürülmüş ve galipe aldığı hediyeyi göstererek yılbaşından donra aç demiş ama galip bunca sene açmamış. işte artık doktorlar galipi eve gönderiyolrlat galip artık hediyeyi açmanın zamanının geldiğini düşünüp açıyor. ve bi kaset çıkıyor bunu takıp izliyorlar kasette kadın galiple tanoşmadan önce biriyle ilşki yaşadığını ve ondan hamile kaldıpını söylüyor bebği 1983 yılında doğmuş ve doğdupu gün ölmüş. bu hafta kaybolan hemşire kzımı doğutan hemşireydi diyor. ve şimdi o adam (adı faruk diyim ben) beni arıyor ve buluşmak istşyor bu hafta onal buluşucam bu kasedi hazıarlama sebebğm bana bi şey olursa herşeyi bilmen için diyor. sonra galip karısn ilşki yaşadığı adamın bu dönemde yargıç olan faruk olduğunu hatırlıyor adamla konuşmaya gidiyor ama tabii adam reddediyor. sobra galbi tekrar hastaneye yatırıyorlar. işte bazı olyalardan sonra adamın galibi zehirlediğni öğreniyoruuz galibin şu sürekli kullandığı mendilleri zehir sürmüş. ama galip adamı öldğrmek için hastaneden kaçıyor ve afamın evine gidiyor ve adamın karsını ona söyeldğği bi şey parçayı birleştirmesini sağlıyıp olayu çözüyor tabii polsiler falan geliyor galip adama silaha doğrulatark ona bahçeyi kazdıtoypr ve bi ceset bukuyorlar ( o ebenğn cesedi) ve adamda cesed ortaya çıkınca intihar ediyor. canım şimdi derse girmm lazım devamını gelince yazarım

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.