Evlat Kokusu - evlat kokusu dizisi bu kadar şehit aileleri bu kadar gözü

Evlat Kokusu Evlat Kokusu
Deniz
Bayan
Bursa
12/10/1970 (54)
evlat kokusu dizisi bu kadar şehit aileleri bu kadar gözü yaşlı bağrı yanmış kül olmuş anne ve baba ve akrabaların olduğu vatanımızda böyle bir film nasil çekilir. senarist yönetmen oyuncular bu dram dolu filmi çekerken ,okurken vatanımızda her gün ağlayan her gün yanan aileler hiç mi aklınıza gelmedi.hiç mi gönlünüz biz ne çekiyoruz neyi insanlara katıyoruz demediniz. daha fazla
gözyaşlarına boğulmalarına ,bağrı yananları daha da yakmaya daha da ağlamalarına katkıda bulundunuz.filmin kaldırılmasını rica ediyorum.
evlat kokusu dizisi bu kadar şehit aileleri bu kadar gözü yaşlı bağrı yanmış kül olmuş anne ve baba ve akrabaların olduğu vatanımızda böyle bir film nasil çekilir. senarist yönetmen oyuncular bu dram dolu filmi çekerken ,okurken vatanımızda her gün ağlayan her gün yanan aileler hiç mi aklınıza gelmedi.hiç mi gönlünüz biz ne çekiyoruz neyi insanlara katıyoruz demediniz. daha fazla gözyaşlarına boğulmalarına ,bağrı yananları daha da yakmaya daha da ağlamalarına katkıda bulundunuz.filmin kaldırılmasını rica ediyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.