Elif - elif dizisini severek ve beğenerek izliyen birisi olarak sunu söylemek

Elif Elif
elif dizisini severek ve beğenerek izliyen birisi olarak sunu söylemek istiyorum. evet elif kizın ve ailesinin çektiği çileden bahs ediyor. lakin diğer yandan da iyilerin hep kaybedenler olduğunu , kötülerin ise hep kazanan olduğunu halka yansıtıyor. buda çok üzücü. diziler izleyen bir toplum olduk artık. dizileri birçok insan hayatına bile yansıtıyor ve onlar gibi yaşamak isteniliyor. yapılan dizilerin insanliğa fayda verecek , örnek teşkil edilecek şekilde yapılması bence çok daha güzel ve yararlı olur diye düşünüyorum. elif dizisi maalesef sadece kötülerin kazandığı bir dünya olduğunu gösteriyor.
ben artik bu dizinin senaryosunun değişmesi taraftarıyım. artık diziyi seyretmemeye karar verdim. elif ve ailesinin bu kadar iyi niyetleri hep boşa gidiyor. ne etselerde kazanamıyorlar !!! arzu ve yandaşları ise onca kötülüklerine rağmen mutlu ve mesudlar !!! bu ne kadar gerçekçi ???
hem örnek deil , hemde gerçeklerden çok uzak. bu senaryoyu yazanlar acaba ruhi bunalımda mı ??? bu kadar negatiflik olmaması lazım. hayata kötü bakan , hayatıda kötü olur. pozitif bir yaşam dileği ile , kaybedenler kötüler olsun artık. hak ettikleri cezayi bulsunlar artik. elif ve ailesi mutlu olsunlar artik.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.