Çilek Kokusu - selamlar kızlar:))elifim aryam esmiracım nilüfer ve diğer

Çilek Kokusu Çilek Kokusu
selamlar kızlar:))elifim aryam esmiracım nilüfer ve diğer anonim arkadaşlar:)) çok özledim kızlar sizi kaç zamandır gelemedim sayfaya:)) dün final bölümü oldu...aryacım yazdıklarına sonuna kadar hak veriyorum..tamamen seninle aynı dusuncedeyim..
bende çilek kokusunu asburumu coook seviyorum ama doğruları da söylememiz lazım...evet çok geç verdiler dün diziyi..ben biraz izledim sonra dayanamadım uyudum..bugün tekrarını izledim..başları güzeldi burak kendini aff ettirmeye çalışıyordu.. aslı bence de çok çabuk aff etti buragi.. ama final sonuçta barışmaları lazımdı..
dilimizin final yapması çok aceleye geldi ya o yüzden final bu kadar özensiz oldu sanırım... düğün de çaglanın mutlu mutlu gülmesine bende bi anlam veremedim saçmaydı..selda hanı neyse de onu anlıyorum anne sonuçta baktı ki oğlu vaz geçmiyor aslından ta parise kadar peşinden gidiyor oda anne yüreği artık el vermedi çocuğunu mutsuz görmeye kabullendi asliyi..
ama çaglanın kabullenmesi çok saçma oldu..volkan da aynen...
yinede final de emeği geçen herkese teşekkürler.. herşeyi aceleye geldi..doyamadık düğüne ama olsun..mutlu bitti ona da şükür yani:)))
aslının gelinliği güzeldi ama saçı ne bileyim gelin saçı değildi..çok özliycem dizimi yaa:((kızlar hepinizi coook seviyorum iyiki tanıdım sizi çok mutluyum dizimiz bitse de arkadaşlığımız devam etsin inşallah.. arada gelicem hepinizi opuyorum..

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.