Bodrum Masalı - insallah dizi bitmez izledigim tek dizi cünkü. dizi süresine

Bodrum Masalı Bodrum Masalı
insallah dizi bitmez izledigim tek dizi cünkü. dizi süresine gelince. bence bastan beri 60 dk olsaydi dizinin senaryosuyla bu kadar oynanmazdi. bastan buyana hep ates'i faryali'nin oglu gibi gösterdiler. daha sonra daha fazla bölüm üretmek icin asli'yi faryali'nin kizi yaptilar. kanal d'nin sayfasindaki karakter tanitiminda asli'da "isteği bodrum’da pansiyon işletip babasını ve istanbul’daki ablasını rahat ettirmek." yaziyor. hani asim'in cocugu olmuyordu? aslinin ablasina ne oldu? 😄 yani ya bastan beri böyle yapsaydiniz yada ates faryal'in oglu olarak kalsaydi. neyse...
sevval sam'in oyunculugna gelince. bence yildiz karakterini cok pasiflestirdiler basta böyle degildi. sevval sam oyunculuk yapamiyor diyenler lütfen gülbeyaz dizisindeki karakteri nasil canlandirdigini izlesinler.
faryali'da bunca yil ayni kadina ask kalmis. bundan sonra askindan vazgecerse eger onun askindan süpe ederim. ozaman dizinin hic bir anlami kalmaz. ama bu kadarinida senaristler yapmaz herhalde. faryali ve yildiz dizinin sonunda birlesirler.

Oy Ver

6.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.