Bir Garip Aşk - selamlar arnav eniştemin sayfasına:) bu sayfaya yazdığım

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
CaNSeL
Bayan
❤BiRCaN&EsMa&MeHo
31/5/2002 (22)
selamlar arnav eniştemin sayfasına:) bu sayfaya yazdığım ilk yorumum:) ve sebebi tabi ki biricik nisaşkım:)
bir garip aşk güzel bir diziydi, beğeniyordum. ama pek izleyemiyordum ve izlerken sanki yalancı bahar'ı aldatıyormuş gibi hiss ediyordum😂😂😔 dizide en beğendiğim karakter khushi'ydi. karakteri, konuşma tarzı falan aynı benim kız kardeşime benziyor. bide bazi kamera arkası videolarini izledim ve sanaya'nın sesine hayran kaldım. 😍
en güzel bulduğum kızsa payel ve anjaliydi. özellikle anjeliye bayiliyorum, çok guzel biri😍 36 yaşinda olmasına ragmen çok genç.
payel de aynı şekilde:) çok masumdu.
en nefret ettiğim shyamdı. annem de çok nefret ederdi ondan:) gül gibi karisi varken başka kiza bakmak çok büyük bir gunahtir. başarili oyuncu ama kotu karakter diye sevilmiyordu:(
ve gelelim benim biricik eniştem arnav'a yani barun sopti'ye😍 adam gerçekten yakişikli😊 bence en çok zorlanan oydu:) çunku dizide sert bir karakteri canlandiriyordu. bu onun için çok zor olmaliydi. gerçek hayatta gülmeyi çok seven birisi:) ve hayat dolu bir insan:) neyse çok konuştum ben:) nisaşkımın sanayaşkı'sının sayfasina da yazdğima gore çikayim:)
bu arada 4. sezon çekiliyormuş:) duyunca mirim için çok sevinmistim:) inşallah kanal 7 yayinlarda, nisaşkım doya doya izler:)
#birgaripaşk #daimarshi #kkgsr #asr
#miri❤cano

Oy Ver

5.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.