Beni Affet - 02 11 2018 yazan akaradaşa katılıyorum...bi karater için bu

Beni Affet Beni Affet
02 11 2018 yazan akaradaşa katılıyorum...bi karater için bu kadarda kötü şeylar yazılmamalı!realda bi insan hayatında mutlu ,mutsuz ,sevincli ,kederle ağlamalı gülmeli hadisler hikayeler olur amma siz kader için başdan sona kadar hüzün ağlamakdan başqa bi şey yazmadınız bi karakter bu kadar kirlendirilimemeli izleyici olarak rahatsız ediyo ailecek izlenen bi dizilerde sıkıtdı artıq bu gibi durumlar...ne hikmetse hiç kimsede bir birini sonuna kadar dinneme zahmetinde bulunmuyo!hep aynı şeyler...keş hiç kimse izlemese valla bağlansa dizi yada adam akıllı yönetseler diziyi!yani aynı şeyleri çekmekden bıkmadınızmı?! bi tek rolunun üstesinden hep kötü hikayleri yansıtmasına ramen kader karateri geliyo o çarsizliyi hiss etdiriyo...bu muradda neymiş arkadaş!!maşşallah sevgi köpeyine atacaq kadar var bu dizide kim kiminle ne isterse yapıyo pes yani!bu dizide örnek ola bilecek ne var yani?
mujgan ve yılmaz dah aynı digerlerinin hikayesi mujgan sanki kağızdan ezberlediyi gibi okuyo replikleri bi ara tutyo rölunu sonra yine...
yıllardı bi dizi yorumcusu olarak böyle bi saçma dizi görmedim aslında bu diziyçin yorum yazmıyacqdım amma seyricin aşırı israrını dizi ile ilgili şeylere katlanamadığını görüyorum!
müracietim startv ,focus film ve diger mesulliyetliler bu normal bi dizi deyil seyrici bıktdı ya diziyi adabına sokun yada star kendisine yakışmayan bu diziyi çıkarsın ekranından!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.