Ateşböceği - anlatmak istediklerimi çok güzel toparladın berrak. kalemine

Ateşböceği Ateşböceği
anlatmak istediklerimi çok güzel toparladın berrak. kalemine sağlık. evet ateşböceği tv mecrasında çok masum kalıyor. evet ortada bir yalan var. ama bundan en çok söyleyen rahatsız. vicdan azabı çekiyor. dizinin verdiği mesaj, yalan söylersen bedelini ödersin.
bı arada cahide teyzenin hiç evlenmediğini sanıyorduk. bu yüzden barışa bir evlat kaybettiğini söylediğinde bunun gayrimeşru bir ilişkiden olduğunu düşünmüş ve açıkçası yakıştıramamıştım. zira soyu saraya dayanan, köklü, görgülü bir aile için kabul edilebilir bir durum değildir bu. 14. bölümde cahide hüsranla biten evliliğinden bahsedince taşlar yerine oturdu. dizi ahlaki açıdan kendi içinde tutarlılık kazandı.
aslının kendi parasını kazanma konusunda ki ısrarına da, metin abinin paraya pula tenezzül etmeyişine de hayranım. düşünüyorum da çevremde bu kadar dil durabilecek çok az insan var.
eğer bir fırsat verilseydi de dizimizin ömrü vefa etseydi, ilayda nınn bile hakan 'nın koşulsuz sevgisi ile yumuşayıp yola geldiğini görececektik.

Oy Ver

6.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.