Ateşböceği - aslı ve gül'ün veli güldüren 'in çiftliğine

Ateşböceği Ateşböceği
**öykü**
Bayan
1/1/1989 (35)
aslı ve gül'ün veli güldüren 'in çiftliğine gittikleri zaman giydikleri kıyafetleri çok beğenmiştim. çok havalı duruyorlardı. geçen gün gül'ün elbisesini h&m'de gördüm. ya 39 y da 49 tl idi ve açıkça itiraf edeyim askıda öyle güzel de gelmedi gözüme. demem o ki kıyafet kadar taşıyan da önemli. taşımasını bildikten sonra çuval da giyse yakışır ve klas görünür. bize de ancak dedikodusunu yapmak düşer.
bu arada barış ve aslı'nın yaşına takanlar olmuş. dizide de gerçek hayatta da aralarında 12 yaş var. bunu abartılı bulanlardan rica ediyorum, lütfen aile büyüklerinize, çevrenize bir bakın sorun bakalım, aralarında kaç yaş varmış. benim dedem, babaannemden tam 15 yaş büyüktü. ve hemen söyleyeyim; ben hayatımda birbirini bu kadar seven, değer veren, hoş tutan, sakınan bir çift görmedim. belki bu yüzden bana aslı'yla barış'ın yaş farkı abartılı gelmedi. çok hoş naif bir çiftler.
çok rica edeceğim kendi hayatınızı, zevkinizi, ysşam tarzınızı genele mal etmeye kalkmayın. dünya da, yaşadığımız ülke de büyük ve çok çeşitli hayat tarzına sahip, öok çeşitte insan barındırıyor. yoksa tek tip insanların yetiştirilip, yaşadığı distopik bir ülkede yaşıyoruz da, benim öi habegin yok.
haa, ekranda izlediğiniz, sizin yaşam tarzınıza , beğenilerinize uymuyordur. olabilir. izlemezsiniz olur biter. yüzlerce tv kanalı var. eminim kendinize uygun bir program bulursunuz.

Oy Ver

5.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.