Anne - bu dizide tek akli basinda ve mantikli düsünen insan gamze,geri kalan

Anne Anne
bu dizide tek akli basinda ve mantikli düsünen insan gamze,geri kalan hepsi zir deli.
cahide tüm mal varligini cengiz e yatiriyor. vay ne bitmez parasi varmis mübarek kadinin. bu ne mantiksizlik,lüks bir villada tutmus dayali döseli,ohh cengizleri doyuruyorda. birde miras birakacakmis turnaya ve bunu kizin yaninda söylüyor hemen sule ye yetistirsin diye.
gamze ne güzel diyor cengize elini verdinmi kolunu kaptirirsin. onun gözü asla doymaz hep daha fazlasini ister. birde is adami olcakmis pöh senden bir mok olmaz cengiz ot geldin ot gideceksin.

turna ise baska bir salak,kendisini kurtardigina sükretmiyor hasanda hasan. sen 7/24 cocuk bakicagina cengizlere hizmetcilik yapicagina okul oku adam ol. zeynep ise cocuk yetistirmekten birsey anlamiyor canimsin canim diyerek cocuk yetistirilmez. sözde kizi turna gece gece evden kacip cengizlere gidiyor zeynep agzini acip turnaya birsey demiyor. oldu kizi tepene cikar,evlatlarimiza kurallar koymaliyiz.

tutarsizlik diz boyu mesela bir sahne var sule kuaförde saclarini yaptiriyor 1 saat sonra hasan i getirin diyor. gönül cocugu götürüyor hoppala birde bakiyoruz sule banyodan cikmis saclar ip islak. ayol sen bir sahne öncesinde kuaförde degilmiydin?

ya gönül ün kurdugu sofra kahvalti masallah yok yok, peynirler kalip kalip. hangi parayla dükkanda in cin top oynuyor:))

cahide cengize yedirdigi paranin onda birini bile öz kizlarina yedirmemistir. umarim tüm mal varligini kaybedersin ve gece kondu mahallesine tasinirsin cahide...

Oy Ver

4.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.