Adını Sen Koy - ömerde baydı artık. anlayıp dinlemeden zehraya tavır

Adını Sen Koy Adını Sen Koy
ömerde baydı artık. anlayıp dinlemeden zehraya tavır koyuyor. mertle aralarında birşey olduğunu sandığı için. ayrıca alev sürekli milletin bilgisayarını kurcalarken yakalaniyor ve kimse şüphelenmiyor. dizide herkes iyi niyetli saf ama birtek alev zeki. yuhh artık.
ayrıca her seferinde koskoca kervancıoğlu ailesi diyorlar ama bir tane güvenlik görevlisi yok evin etrafında. herkes elini kolunu sallaya sallaya giriyor bahçeye.
zehra gene yapti yapacagini. omeri dinlemedi disari cikti. basi gene belaya girdi. eften püften sebeplerden kim arasa bana ihtiyaci vardir deyip firliyor evden. sanki telefondaki herkes ölüm kalım savaşındaymış gibi. hakikaten yeter. bu kadar kendini tekrar eden yerinde sayan bir dizi olamaz. surekli gerginlik muzigi ve kötülük planları. ve hiç yakalanmayan alev. abisinden daha zekice sinir bozan mehtap. etrafında dönen entrikaları hiç göremeyen saf iyiler. sürekli tedbirsizlikler ve başa gelen şeyler.durduk yere ortadan kaybolan karakterler. sana sesleniyorum senarist efendi. sıktın baydın artık. nerdeyse 200 bölüm oldu ve hala zehranın ağzından hala ömer ismini duyamadık. yuhh artık diyorum. senin yazdığını 15 yaşındaki hintli bir kızda yazar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.