Adı Efsane - esasinda bos bir bölümdü,tarik in o imzayi atmiyacagini

Adı Efsane Adı Efsane
esasinda bos bir bölümdü,tarik in o imzayi atmiyacagini biliyoruz ama gereksiz heyecan yarattilar bölüm boyunca. tarik koleje gecerse dizinin matematigi bozulur:)) hem bunca bölüm tanidigimiz tarik takimini yari yolda birakacak biri degil.hem baharin dedigi gibi tarik bir aslan hic ormandan alinip kafese (koleje) konulurmu? :))
fragmana göre haftaya da bahar ve tarik i kiskanan secil in entrikalarini izleriz ha birde hakan annesi ve kardesinin kapi önüne konulmasi var onu unutmayalim.
haftaya tam imzayi atarken iceri dalip babasini engelleyen bir adet melis görürüz herhalde:)

zevkler renkler tartisilmaz biliyorsunuz ama benim gözümde tayfalardan en yakisklisi sado,cocukta gözler,boy poz o bicim:)) acaba diyorum o bereyi kafasindan cikartmamalarinin sebebi karizmasini örtmek mi?

fikonun ana kuzusu oldugunu gördük annesini tanidik biraz:)) kadin valla seyfi ve gülsümden daha sevimli. neyseki deprasyondan jet hiziyla cikip takimina dört elle sarildi. tabii sibelle ilgili hayeller kurmaya devam.

gecen hafta son sahnede melis in hakan a nispet yaparcasina babasina transfer sahnesi icin nekadar olmamis dediysem bu haftada kivanc in jet hiziyla tarik in okuluna gelip tayfaya koclarinin tranferinden bahsetmeside olmamis diyorum. basit senaryolar bunlar,daha yaratici olmalarini isterdim. laf yetistirmeyi ve ortaligi karistirmayi seven kivanc hakan in melis e "ben sibel i öpmedim" dedigini duydugu icin korkarim ki fiko ya yetistirecek...

secil hala tarik in resimlerini cizip duruyor vah zavallim:) tarik in koleje gecmesini herhalde kizlariyla daha cok görüssün diye yapmiyordur. mutlaka bahar dan uzak tutmak icindir. ama bilmiyormu insan sevdikten sonra ayri okulda calismalari engel degildir.

mercan ve ali nin mayo bikini muhabbetlerinde cok tatliydilar tabii ince düsünceli takim arkadaslarida.
gülsüm ün kocayi geri alicagini biliyorduk,kocasiz yapamayan hatunlardan kendileri . anne yadigari evinden olup cocuklariyla kapi önüne konmasi an meselesi artik. gercek hayatta böyle serefsizlik yapan adami oglu yasatmazdir herhalde,hakan dan tabii böyle bir davranis beklemiyorum. seyfi basrolde degil ama git gide emin adamlarla yükselise gecti. adam bir bölüm hic görünmeyip 3-4 bölüm arka arkaya kötülüklerini dizecek. saftirik gülsüm ü kandirmak onun icin cocuk oyuncagi.

bende senaristin tarik ve gecmisine özellikle karisinin ne sekilde öldügüne el atmasini bekleyip duruyorum. bahar ve tarik haftaya kaldiklari yerden devam edicekler gibi,tabii secil in ikiliyi ayirmak icin bol bol enrikalarinida izleriz. anlamadigim secil tarik a yakinlasmak icin bir caba sarf etmiyor ki,tek yaptigi kizlari babalarindan uzaklastirmak ve tarik in yaninda ki dişi kuşlari kiskanmak:))

melisin babasina ya onlar ya biz deyip tarik i zorlamasini anlamiyorum ,kiz resmen hakan a kizip koclarini ellerinden alip onlari cezalandiriyor.
tarik zaten kizlarina verdigi sözü tuttu onlara sirtini dönmedi,bir isi,evi var. ben olsam asla cocuklarimin hayatimi yönetmelerine izin vermezdim. zeynep te bir alem babasiyla 7/24 olma hayaliyle yasiyor,yok kolejde tenefüslerde öglen yemeklerinde babasiyla olurmus. valla yasitlariyla beraber olmasi daha saglikli bence.
takiminin basarisina sevinen babalarinin mutluluklarina sevinmeyip somurtarak oturan zeynep ve melisi bir güzel sarsip kendinize gelin demek istedim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.