Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - kiralık aşk adında komedi ve aşk dizisi olarak başlayan
Kiralık Aşk
Metamorfoz
Bayan
3/6/1969 (56)
kiralık aşk adında komedi ve aşk dizisi olarak başlayan dönem dönem acıya gark olduğumuz aşkı aşıkları bir türlü denk getirip izleyemediğimiz cuma akşamlarımızın iki saatlik molası bitti, bitiyor ve artık hayatımızdan çıkıyorlar.
halbuki ne güzel başlamıştı dizimiz. her ne hikmetse bu güzel giden dizimiz 20. bölümden sonra sekteye uğramaya başladı. halbu ki kıskançlıklar ve hırs yokken; senaryoya, kurguya müdahale edilmeden önce ne zevkliydi. cuma günlerini iple çekiyorduk. tag ne olacak diye merakla bekliyorduk. ve burdan tahminlerde bulunuyorduk. özet yorumları, dizi sonrası kritikler baya eğleniyorduk. kendimizce yorgunluğumuzu bu yolla atıyorduk. ama ne yazık ki bütün kötülüklerini saçmayı seven kıskanç kalpler dizimizin bitmesi için çok büyük bir çaba sarfettiler ve sonunda başardılar.
madem bu kadar kıskanacaktın oturtsaydın dizinin dibinde baksaydın efeler gibi. evden çıkartmasaydın keşke.
bir daha bu ekip bir araya gelir mi? çok zor ama yine de bilinmez tabii ki. bakarsınız çok sağlam bir yapım acır bizlere. yazık bu ka ailesine der ve yeniden hayat bulur dizimiz.
eğer öyle ütopik bir şey olursa...
lütfen ama lütfen kalemini kiraya vermiş bir senaristle çalışmasınlar.
lütfen ama lütfen başrollerle sağlam bir anlaşma yapsınlar. sevgililer dizi boyunca ortalıkta olmasınlar özellerini nerde yaşayacaklarsa yaşasınlar bizim gözümüze sokmasınlar. magazin magazin gezen, magazini satın almış sözde sevgililer diziye müdahil olmasınlar.
lütfen ama lütfen eleştirilere açık olsunlar.
lütfen ama lütfen bizlere aba altından sopa göstererek tehdit etmesinler.
lütfen ama lütfen başrolleri üç beş dakikayla dizide var etmesinler.
lütfen ama lütfen komedi dizisi diyerek bizileri drama mahkum etmesinler.
lütfen ama lütfen yakınlaşma sahnelerini bölmek için kapı zili, telefon, deprem, sel, yangın gibi gereksiz bahaneler bulmasınlar.
lütfen ama lütfen ofis ve ev arasında git gel yaşatmasınlar. ne güzel yerler var, doğa olayları var. yağmurda yürüsünler, karda yerlerde yuvarlanıp kar topu oynasınlar, rüzgarda savrulup birbirlerine sarılsınlar, güzel havalarda bol oksijen alsınlar.
lütfen ama lütfen aşk dizisi ya bu aşkı doya doya yaşasınlar, yaşatsınlar
lütfen ama lütfen sağlam bir kanalla bu yola çıksınlar.
daha bu istekler bitmez...
şunu söylemeden geçmek istemiyorum bu da son söz olsun.ilahi adaletten kaçış yok ne kadar üzdüysen daha fazla üzülürsün.
veee bir arap atasözü. men dakka dukka
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz