Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kocamın Ailesi - ben sadece gözümle gördüğüm şeylere inanmaktan yanayım

Kocamın Ailesi
Kocamın Ailesi

ben sadece gözümle gördüğüm şeylere inanmaktan yanayım ve yapımcının sanki dizideki tek sorun seray kayaymış gibi sadece onun hakkındaki birkaç kötü yorumu rt leyip bunlara çözüm bulacağını sölemesi bana mantıksız geliyor. ayrıca
açıklamalarında gerçekleri bilseydiniz hayal kırıklığına uğrardınız demesinide
doğru bulmadım bu sadece insanları seraya karşı kışkırtmaya yarar ki öyle de
oldu seray hakkında yapılan yorumlara bakılırsa. ben resmi bir açıklama olduğu için bir teşekkür beklerdim sonuçta büyük bir emeği vardı dizide.sonrasında seray kayanın açıklamasını; okudum ve gurur duydum gerçekten. ayrıca miray karakterini serenay aktaş ın canlandıracağı söleniyor ben çok uygun bulmadım miray masum bir karakter ayrıca ben tanınmamış bir oyuncu olmasından yanayım. ve birazda seraya benzemeli mesela suratındaki ben, o masum yüzü numlar birazda olsa benzemeli.
serenay aktaşın fanları şimdiden famircilere siz kimsiniz ki gibi cümleler kurmaya onları yoksaymaya başlamışlar onlar 1 yıldır famiri kocamın ailesini izleyerek famiri kocamın ailesini buraya kadar getirdiler. yeni bir izleyici kitlesi kazanayım derken 1 yıldır bu diziye emek veren kocaman bir topluluğu kaybediyorlar famirciler bunu haketmiyor!

Paylaş


Oy Ver

Puan verdiğiniz için teşekkürler (:

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi