Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - selamlar periler
fıkralar, senaryo ve şiirler çok güzel,
Kiralık Aşk
nihalce
Bayan
bandirma
11/6/1969 (56)
selamlar periler
fıkralar, senaryo ve şiirler çok güzel, yüreklerinize sağlık. fikralari evdekilere de okuyorum. tamer'in yazısı da harika olmuş, eline sağlık.
meriç in fransızca yazması bana da saçma geliyor. ben entelim, ya siz der gibi? perihan aynı fikirdeyim.
elçin ile barış ın birlikte olduklarına inanmıyorum. olsa olsa diziden dolayı bir arkadaşlık olmuştur. elçin i çok beğeniyorum. yeni projesi olsun ıstiyorum. barış ile olursa iyi olurdu tabiki ama zor görünüyor.
laz kızı gelmiş, hoş gelmiş. ben peri, figen, sultan, kıbrıslı, yay kadını, nisan, perihan, yankı, turkuaz, gül sevgiler herkese.
türkan hanım daha iyi misiniz? papatya yı hepimiz merak ediyoruz. dualarimiz sizlerle.
zübeyde cim, dinlenebildin mi? nilsuu gel artık. özleniyorsun sessiz takipçimiz.
ne mutlu anne ne yankı, hem anne hem baba olarak sizi yetiştirmiş, büyütmüş bence de cennetliktir. bütün fedakar analarımız , babalarımız öyleler.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz