Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - roza,bence üzülmeyelim artık,meriç hanımın kalemi
Kiralık Aşk
roza,bence üzülmeyelim artık,meriç hanımın kalemi farklı.gökdelenin tepesine kadar çıkarıp pat diye aşağı bıraktığı ne çok şey yaşadık,iz gitti diye sevinemeden sonraki bölüm galo gereksizini getirdi.devam etse,bize evli,mutlu,çocuklu asla izletmezlerdi,dizilerin kanunu da bu zaten,sürekli kavuşamama hali bir de bizim senaristle iyice kafayı yerdik.
ben her bölümde güzel giden bir sahnede bile gerilmeye başlamıştım,hah şimdi kötü birşey geliyor diye.kızım,yok artık böyle stresli dizi mi izlenir diyordu.galo travmasını atlatamadım hala diyordum.
içimde ukte kalansa,ne sinan'ın ne de pamir'in defne'ye aşık olduğunu öğrenemedi ömer oğlan.
nilsu
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz