Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - final olacağını biliyorduk.süpriz değil bu .ha 2 hafta
Kiralık Aşk
her
Bayan
zonguldak
1/1/1984 (41)
final olacağını biliyorduk.süpriz değil bu .ha 2 hafta önce ha 2 hafta sonra.
ne olursa olsun korılsak da üzülsek de bize 1,5 yıldır güzel bir dizi izlettiler.bazen 7 kat yerin dibine girdik bazen bulutların üzerine çıktık.
elçini salih bademciyi oyunculuk anlamında tanıdık.masallara inandık.daha da önemlisi birbirimizi bulduk.
şu sayfadan gelip geçen yazan çizen güldren ağlatan bir sürü yazı yazıldı.perşembe dağılmaları cuma çalışmaları pazartesi ümitleri... ne güzel günlerdi.
üülmeyin periler.hayatta üzülecek çok şey var..mahallemizden biri taşınıyor farzedelim.mutlu huzurlu başarılı yıllar dileyelim.ayrılırken sevdiğimiz aikemize soktuğumuz dizimizden ayrılırken çirkinleşmeden güzelce hoşçakalım diyelim.hayalkırıklıklatımızı da valize koyup kaldıralım.
bu sayfa açık kalacak.belki yeni bir dizi buluruz kendimize.tabiki hafızamız unutmayacak maruz kaldığımız haksızlıkları.ama gün hoiçakal günü.ben tüm samimiuetimle samimi ve değerli oyıncularımıza hoşçakalın demek istiyorum.nolur üzülüp kendinizi hasta etmeyin.
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz