Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - merhaba gönül dostlarım..
öncelikle ekibimizi en üst
Kiralık Aşk
gökil
Bayan
mersin
20/12/1964 (61)
merhaba gönül dostlarım..
öncelikle ekibimizi en üst kademeden, set yardimci görevlilerine kadar kutluyorum. ayrıca da elçin sangu ve baris arducu yürekten tebrik ediyorum. onların basarisi biz izleyicilerin de desteğiyle uç altin kelebeği aldiklari için.
organizasyona gelince; evet kirmizi hali sermekle basarili olunmuyor. ekran önünden bana gecen, çok düzensiz, karisk, amatörce olduğuydu ne yazikki. bu isin başinda olan unlu gazeteci(!) maalesef asparagas haber yapmaya benzemiyor bu iş. mesela en iyi dizi dslinda ödül alan, çarşamba gününün fenomeni tarihi dizidi ödülü nasil aldi. anlayan var mi??
her ödül alan hakketti mi?? maalesef kanalin kendi programlarına ne kadar iltimas yaptigina taniklik ettik.
bizimkilere gelince;
elcinin erkek arkadaşıyla gelmesini doğru buldum. kurtlar sofrasında, magazinin kirli batakliginda yer almamak adina bence doğruydu. ha barisin getirmemesi dizimizin selameti acisindan iyi oldu. çünkü onlarin birlikte görüntülerine doyduk.
ben, burçin terzi oğlunun türkan şoray in elini opmemesine takilmadigim gibi elçinin de cüneyt arkinin elini opmemesine takilmadim acikcasi. çünkü dizi ödülünden sonra, apar topar arkadan gönderildiği o kadar belliydi ki.. ayrıca yillarin eskitemedigi, türkan sorayin bile elleri titrerken, her haliyle bana sultani hatırlatan elçinin heyecan yapmasi normal değil mi? evet kamera, arkadinda devlesen elçin, mikrofon karsidinda her zaman ürkek tavsan misali. baris bu konuda çok rahat. eee bir de antremanli sağolsun.
elçinin büyüklere saygisinin küçük örneği olarak şunu belirteyim. anons yapildiginda, siranin başında olmasına rağmen, nergis kumbasari bekleyip onun arkasından yürüdü. sahnede ise, başrol olmasina rağmen geride durup, yine nergis hanimin davetiyle ilerledi. bunlar da saygi ve edep değil mi? nacizane benim fikirlerim bunlar.
kiralik aşk iyiki hayatimiza girdin. bu sayede gönül dostluğu halkasi oluşturduk. bu halkada yer alan her bir dostuma selam ve sevgiler.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz