Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - haktan bey hoşgeldiniz.şeref verdiniz. özel hayat konusunu

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk
her
Bayan
zonguldak
1/1/1984 (41)

haktan bey hoşgeldiniz.şeref verdiniz.
özel hayat konusunu burada kapattık biz.dizimizin devamını izlemek istiyoruz.çok güzel bir proje.burada yazan birçok kişi uzun yıllardır dizi izlenmeyen kesim.bizim buluşmamıza vesile olduğunuz için sonsuz teşekkürler.
bazen kzıyoruz senariste oyunculara ekibe hatta size.insan en çok sevdiğine kızarmış.isteklerimizin eleştrilerimizin tek gayesi dizimizin yükselen grafiğine katkı da bulunmak.bu konuda affınıza ve anlayışınıza sığınıyoruz.

peki neden bu dizi?çünkü hayat o kadar acımasız ve korkunç bir hal aldı ki kurguda olsa güzel yaşamlar görmek istiyoruz.çevremizde ömer gibi sağlam karakterli ,sinan gibi eğlenceli insancıl, defne gibi hafif defolu:) ,iso gibi mert, sadri usta gibi bilge insanlara rastlamak pek mümkün değil.tv karşısında savaş kan nefret mafya ağa hanımağa işkence görmekten bıktık.bunlara prim vermediği için, gerçek sevgiyi işleyerek adalet üzerine kurgu yaptığı için , müthiş hazırlanmış cast için ,verdiği sosyal mesajlar için , tekrar kitap sayfalarına yönelme ihtiyacı duymamızı sağladığı için ,tablolar imgeler üzerinden bizi düşündürmeye sevkettiği için, yüzümüze tebessüm kattığı için kiralık aşk tayız.ve bunun bozulmasını istemiyoruz.
sevgi ve saygılar bizden...

kübra günlerdir yorumunu merak ediyordum.harikasunn...

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi