Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - bir bakayım dedim öylesine 2. fragman çıkmış.
anlaşılan
Kiralık Aşk
bir bakayım dedim öylesine 2. fragman çıkmış.
anlaşılan bu akşam hüzünlü bir bölüm bizi bekliyor.
anlamadığım dedenin istemeye gelme işi neden sadece defnenin üzerine kaldı.o amca olacak necmi ömere defneyi savunuyor da ömer neden sen defneden daha suçlusun demiyor.necmi bu olaylardaki en suçlu kişi bence.hadi yenge el,para hırsı ona bunları yaptırıyor necmi ömerin amcası hemde kardeşi ölmüş.
ömer defneye kızmakta haklı ama her defasında çekip gitmek de ne.hani nefesiydi defne,hani içiydi,ayrılamazdı.tamam kızabilirsin ama al karşına kız bağır vs. ömer biz olmayı başaramıyor.
bazı arkadaşlar sır bu bölüm çıkabilir diye düşünmüşler .50 bölümdür bekletip bence fragmanda sırrın ortaya çıkacağı ipucunu vermeden çıkmaz o sır.sırrın ortaya çıktığı bölümün fragmanı böyle olmaz yani.vuslatın olduğu bölüm fragmanı gibi bomba etkisi yarattırmalılar. tabi eğer meriç hanım sırrı ortaya çıkaracaksa.yok olup gitmesine zemin hazırlayacaksa başka.
sır topunun yere düşmesi bir işaret olmalı.ya gidecek ya öğrenilecek ve görevini tamamlayarak dizimizden ayrılacak.
akşam iftara davetliyiz izleyemeyeceğim. arada kaçamak yorumlarınıza bakacağım arkadaşlar.reklam aralarında yorumlarınızı bekliyorum.hepinize sevgilerrr
arzumm
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz