Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - fatmacan çok güzel yazın.bir kırılma da sudede
Kiralık Aşk
her
Bayan
zonguldak
1/1/1984 (41)
fatmacan çok güzel yazın.bir kırılma da sudede yaşandı.
ne kadar yalnız bir genç kız aslında.çok büyük bir derginin editörü oldu.anne baba bunu sormaz mı?iş görüşmesine bile gitmedin.feryal iyiydi nasıl seni onun yerine aldılar gibi gibi.necmi baba olarak bunu nasıl sorgulamazsın.kızına hışmı dergideki passionis çekiminin iptal edilmesi oldu.oysaki o koltuğa nasıl ve neden oturduğu sorgulanmalıydı.ne kadar kopuk bir aile.sudenin bu kadar hırçınlığı ve kaprisleri tamamen aile ilgisizliği ile bağlantılı.sinana takıntılı olmasının sebebi de bu.ömeri kıskanmasının sebebi de.bir yandan da kendi etti kendi buldu desem de işin özü yine nero ve necminin başarısız ebeveynliğinde yatıyor.
neronun baştan beri tek bir gayesi var kızına mal varlığı bırakabilmek.ailemizden bize kalan en büyük miras sevgi saygı iyi niyet güzel ahlak aslında.ömerin annesinin vaiyeti iyi ol doğru ol adil ol iken nero sadece para bırakmayı hedefliyor.böylece iki tip insanın arka planı açığa çıkıyor.anne baba tutumunun ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.
bu konuyu işlediği için bile acemiye teşekkürü borç bilirim.
benim gibi öğretmen olan arkadaşlarım daha iyi anlar.çocukların yüzüne baktığımızda ya da davranışlarında hemen aile yapısını anlarız.eğitim ailede başlıyor aslında.bu bölüm en beğendiğim konuda buydu:)
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz