Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - şükrü'nün mektubu okumasıyla sırrı bilenler
Kiralık Aşk
şükrü'nün mektubu okumasıyla sırrı bilenler kervanına biri daha katıldı.bence defneye mektubu getirerek en iyisini yaptı.umarım o mektubu iyi imha etmişlerdir.ekmek arası okumasın.sır bir virüs gibi herkesin içine işliyor ve yayılıyor.galiba bu işin sonu truman show .
sır konusunda söyleyeceğim diğer şey ise karakterlerin hafıza soruna mesela neriman ömer'in mektubu okumadığını anladı ama mektup nerede diye bir daha harekete geçmedi.bunu her olayda yapıyorlar. önce kırmızı alarm durumu sonra normal hayata dönüş.bunun için geçerli bir sebep yaratılması lazım inandırıcılık açısından.
doğum günü güzel işlendi mi.idare eder.beğendiğim kısım defnenin hayatı ile ilgili biraz daha girmemiz ve yeni şeyler öğrenmemiz.annenin gidişine vurgu da önemliydi.defne dans etmeyi ve şarkı söylemeyi küçüklüğünde seviyormuş buda final olmazsa göreceğimiz anlamına geliyor.
bir de bahsedilecek diğer konu ise su de ben yaptığı olayda su deyi haklı görüyorum.diğerleri olayın bir kısmını bildiklerinden su deyi suçluyorlar ama su de deniz sayesinde o koltuğa geldi ve ömer ile çalışırsa feryal hakkında düşündükleri para alıyor yalanı su de için devreye sokulabilir.denizin yapacağı hamle büyük ihtimal bu olur ve umarım su de ömer ile çalışma konusunda ikna olmaz.
ömer ve yasemin bu işe para harcamak konusunda sinan ve defneye rağmen hevesliydiler ve haksız çıktılar.anlaşılan bu onları bir krize doğru götürüyor.bir de çocuklar için ayakkabı ayrıca yeni mağaza açmak istemeleri.iyi yanından bakarsak defnenin ömer ile mahallede yaşama hayaline daha çok yaklaşıyorlar ve ömer'in şaşalı bir hayatı kalmamak üzere.biraz abartıyorum ama demeye çalıştığım hulusi dede ne zaman devreye girecek ve ömer ile barıştırma olayına ne oldu.bu başka bir sezona mı kaldı.sonuçta torununun düğünü yakın gözüküyor ya da bu başka birinin düğünü veya yarım kalacak bir düğün o yüzden mi böyle yavaş işleniyor.(mali bir krizde dede destek olabilir ve olaya el atabilir alakasız geldiyse)
ziyaretçi
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz