Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - hulya ben de artık daha fazla ayrılık olursa izlemeyeceğim
Kiralık Aşk
hulya ben de artık daha fazla ayrılık olursa izlemeyeceğim diyenlerdenim. yoruldum. romanik komediye de uygun olmaz bu kadar ayrılık.
ömer defnenin büyük bir sırrı olduğunu biliyor... kapısında ağlayarak geldi, arabada ömer yalvardığından benden nefret edersin dedi..
bir taraftan da ömer sırra rağmen pek çok söz verdi:
borclusun bana, daha yaşayacaklarımız var dedi
ellerini hiç bırakmayacağını söyledi
defne ile kendi hikayelerini yazacağını söyledi.
defneye tüm yaşadığı kotulukleri unutturacağım diye serdara soz verdi..
bu noktadan sonra ayrılık değil ancak kırgınlık olabilir. bu hikayede en kolay affedilen defne olacak. aşkı için en çok acı çeken, kişiliğinden ödünler veren, abisinin bocu icin insanlara boyun eğmek zorunda kalan defne..
nergis telefon dedi, evet. ama nihanın telefonu demedi. nitekm nihan telefonun düşürdüğü yerden geri aldı. nergisin bahsettiğin telefon, fragmandaki. defneye teslim edilmesiyle kesin bir seyler olacak.
nergis, bir de defnenin annesi gelecek demişti. ömerin ofiste gördüğü kadın annesi olmasın. orası denizin ofisi değil. daha once ömerin çizimlerini goturduğu denizin ofisiyle aynı değil. bence orası feryalin ofisi.
ben ezgi
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz