Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - günaydın ka perileri ...
fragmandan çıkarımım.. defne
Kiralık Aşk
glscan
Bayan
istanbul
21/6/1976 (49)
günaydın ka perileri ...
fragmandan çıkarımım.. defne mektubun geldiğini ömerin odasında koray dan öğreniyor daha sonrasında ömer koraya sinirleniyor ve defneninde hassasiyeti olduğu ve ev konusunda kendini suçlu hissettiği için şükrüyle defneye gönderiyor.
ömer mektubu defneye göndermeden defne de mektup geldiğini necmiye söylüyor oda konuş bitsin bu diyo ama defne buna yüreğim kaldırmaz deyip işten çıkıyo şükrüde arkasından yetişerek defneye mektubu veriyor..
defnede mektubu alıp necmiylede konuşmasından etkilenerek ömere gidecek ve sonrası muamma... 2 fragmanda netleşir bekli ne olacağı ..
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz