Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - iyi geceler
bugün çok meşguldum.sayfayi okumaya
Kiralık Aşk
nihalce
Bayan
bandirma
11/6/1969 (56)
iyi geceler
bugün çok meşguldum.sayfayi okumaya çalıştım. aysunn ve tamer sizi çok seviyorum. inşallah her daim birbirimize sevgi ve anlayışımız hiç bitmez.
hasretim ben de öpüyorum seni canım. keşke netimden sana verebilseydim. yazını görmedim mi özlüyorum senide fanes ide hülya aksuyu da hepinizi kızlarım gibi görüyorum.
gamze ne güzel bir gün gecirmissiniz hep birlikte. inşallah bizlerde katılabiliriz müsait olursak. maalesef yurdumuzun dört bir yanındayiz hatta dünyanın her yerinden yazanlarimuz var.ne mutlu bizlere. .
sıla harika senaryolar yine ve periler hep birlikte kız istemrde çok güldüm. sağ ol var ol.karakedi masal da öyle. ben seni biraz çizmeli kedi gibi görmeye başladım valla.
ratinglerin düşük olması çok kötü. ama toparlayacagimizi düşünüyorum. önümüzdeki sezonda devam etmesini istiyorum dizinin.defne yi çok seviyorum ama bu bölümde heleki uzak çekimler de daha da farkediliyor biraz kasmis kendini..elbet duzelecektir inaniyorum.
bugun anneler günü .hepinizi kutluyorum.tum anneleri bütün perileri. benim annem ve hanımannemsiz ilk anneler günüm. onları kaybetmek çok zor geliyor.heleki böyle günlerde.
daha geçen yıl ikisininde hediyelerimle ellerini öpmustum. çok mutlu olmuşlardı. bugün ise yoklar artık. neyse kimseyi üzmek istemem . tüm kadınlarımız annedir.anneler gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle beraber..
sevgiler..
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz