Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - şu ev meselesini aslında defne nin söylemesini isterim. ömer

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk
DİLEK
Bayan
27/12/1980 (45)

şu ev meselesini aslında defne nin söylemesini isterim. ömer onunla her şeyi ,hayatı, sevinci,derdi paylaşmaya hazır. şimdi ondan bundan duyunca yine üzülür. defne en azından sıkıntısının ne olduğunu söyleyebilir ve ondan birşey kabul etmeyeceğini dile getirebilir. ömer zaten incelikle yapacağı jesti yapar ona hissettirmeden. avukattan duymasın yani ama sanırım şu şekilde olacak:

defne özellikle avukata ömer beyin kulağına gitmesin dedi. bence yaseminin imzaları atıldıktan sonra firmaya gelen avukat defneye uğrayacak. defnenin sıkıntılı hali ömer in gözünden kaçmayacak malum radar gibi.. ayrıca avukatla ne işi olduğunu merak edecek. sonra defneye soracak defne yine ağzında geveleyip birşeyler uyduracak. ömer de avukatı sıkıştırıp öğrenecek.

bu arada sadri ustada dedeye söyleyecek. dedeyle ömer birbirlerinden habersiz eve talip olacak. ben en çok defnenin ömer e deden anneanneme aşık oldu demesini ve ömer in vereceği tepkiyi merak ediyorum :))) ne tepki verir sizce bence çok komik düşünsenize anneanne ya , türkan nasıl fingirdiyor hulusiye :)))

Paylaş


Oy Ver

Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi