Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - musallat
part 1 : defne vs fikret
defne nişan
Kiralık Aşk
DİLEK
Bayan
27/12/1980 (45)
musallat
part 1 : defne vs fikret
defne nişan yüzüğünü fikret’in gözüne sokmasına rağmen o; azgınlığına engel olamıyor, libidosunu dizginleyemiyordur. defne fikret’e aramızdan çekil diye bağırırken fikret;
- ömer den hoşlanıyorum,onunla yatıcam, ömer benim, benim olacak !!
diye sayıklıyordur. fikret’in gözlerini oymamak için kendini zor tutan defne ona bir iddia teklifinde bulunur. kılıçlar çekilir,kefenler kuşanılır, gözlerle restleşilir. ömer için savaşacaklardır.
fikret’in şimdiden salyaları akmaya başlamıştır. defne kapıyı vurup gider. fikret için bu çok büyük bir şanstır. sevincini kedisiyle paylaşmak ister. marcel i alır havaya atar ama tutamaz. kedi yere yapışır ama fikret umursamaz. o an tek gayesi ömer’i elde etmektir çünkü….
part 2: şirket
defne ve ömer camdan cama bakışırken sabah sabah fikret ofise damlar. heyecandan gözüne uyku girmemiştir. gözleri adeta kan gölündeki ölü canlıların maviliğine bürünmüş ve daha da pörtlemiştir. eyeliner sürerek bunu kamufle ettiğini düşünen fikret teccal saçlarını savurarak ömer’in odasına girer.
defne ile fingirdeşirken fikret’in odaya ani girişiyle irkilen ömer hemen toparlanır ama bu fikret’in gözünden kaçmaz. defneyi görebileceği yöndeki koltuğa oturur ve gözlerinin üzerinden bakıp sadece dudaklarını oynatarak defne ye - o benim !! der ve sinsice sırıtır.
defne karşısındaki yaratığa şöyle bir bakar. ömer’in bu gerzekle işi olmaz diye düşünür ama yine de tedbiri elden bırakmayacaktır. yasemin ve sinan da ömer in odasına gelirler ve mağaza ortaklığı konusunda konuşmaya başlarlar. o esnada fikret defne ye türlü türlü hareketler ve zafer işareti yaparak isterik kahkahalarla tüm passionisi inletiyordur.
yasemin yeni müşteri necip bey in çiflik davetinden bahseder. kimse fikret i davet etmez ama o bu fırsatı kaçıramam diye düşünüp kan çanağı gözlerini berelterek – gidiyoruz değil mi ömeeerrr? der..
ömer içinden haydaaa.. şimdi bu da bana simurg falan verdi, e gelsin bari diye geçirir. başına geleceklerden habersizdir.
- e gidelim bari n’apalım. der
bu cevapla yalanmaya başlayan fikret, defne ye başıyla işaret eder ve ikisi de dışarı çıkar. fikret defne ye – çiftliğe be gidicem sen gelmeyeceksin ve döndüğümüzde de ömer benim olacak !! diye saçma bir özgüvenle gözdağı vermeye çalışır.
o konuşurken defne bütün jackie chan filmlerini aklından geçirip acaba hangi hareketlerle şunun ciğerini sökerim, konstre olursam iki parmağımla gözlerinin suyunu akıtabilir miyim diye düşünmektedir. pikachu defne olmasına ramak kalmıştır ki ömer odadan çıkar. defnenin gözlerinin kısıldığını gören ömer durumdan tırsar. o sırada
fikret – ben çiftlik için hazırlanıcam, yarın sabah beni evden alırsın. diyerek ömer e göz kırpar. boncuk boncuk terleyen ömer gözü defne de tabi tabi der ve muzaffer bir edayla fikret gider.
tırsmış ömer nabız yoklamak ümidiyle defneye – neyin var ? diye sorar. defne akıllıdır.ömer i kendine çeker ve öper. – hiiç! sadece seni çok özledim, belki sana bu akşam bir sürpriz yapabilirim. diyerek yanından saçlarının kokusunu ömer in omuzlarına bırakarak ayrılır.
ömerin başı döner mutluluktan, boğazını temizler ve yandan yandan sırıtır.
part 3: akşam
defne ömer e unutamayacağı bir akşam planlamıştır. işten erken çıkmış ve ömer den önce evine varmıştır.evin girişine ve merdivenlere gül yaprakları serpmiş ve yatak odasına giden tüm yollara minik kokulu mumlar koymuştur.
ömer anahtarıyla kapıyı açar ve gözlerine inanamaz. koşarak yatak odasına çıkar ve gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını yutkunarak giderir.
defne onu yatağın üzerine satenler içinde beklemektedir. ve vuslat mum kokulu kadınlar konseptiyle 2. kez vukuu bulur.
part 4: ertesi sabah
dişlerini firçalayıp beyazlatamayan fikret gözlerine de damlasını sıkar ve heyecanlı bir şekilde ömer i beklemeye başlar. diğer yanda vuslat sonrası çok yorgun olan ömer defnesini ve sıcacık yatağını bırakmak istemez. fikret e şükrü yü gönderir, o çiftliğe daha sonra gidecektir. karşısında şükrü yü gören fikret ilk darbeyi alır. çok bozulur ama planlarından vazgeçmeyecektir. (nasıl bir çırpınışsa artık )
part 5 : at çiftliği
sinan ve yasemin birlikte gelirler. şükrü de fikret i getirir. necip bey misafirlerini tüm nezaketiyle karşılar. sinan şükrüye dönüp – ömer ? diye sorar merakla..
şükrü gülümser ve gözleri parlayarak akşam biraz yorulmuş daha sonra katılacak der. sinan durumu anlar – bak sen kardeşime der, güler. fikret uyuz olmuştur. oturduğu yerde sinirinden sallanıp kendini yolmaya, dudaklarını kemirmeye başlar. saatler sonra ömer gelir özür dileyerek. o gün çok yakışıklıdır, bir başka yakışıklı !!! ;)
ömer nereye gitse fikret de oraya gider. arkasından sarılır, koluna girmeye çalışır ömer ters ters bakar.
yasemin, sinan ve ömer otururken oralarda heidi edasıyla koşuşturan fikret ömer’in arkasından elleriyle gözünü kapar sonra açıp ceee eee yapar ömer ters ters bakar.
herkes tedirgin olmuştur. ömer in aklı defnede kalmıştır. fikret çocuklar gibi şendir, ortalarda sekip sekip ömeeerrr ömeeerrr diye bağırmaktadır.
necip bey necip bey onlara ahırı ve çiftliği gezdirmek ister. yasemin ve sinan necip bey ile önden giderler. fikret kendini yerlere atmış doğa ne güzel, oh temiz hava diyerek yuvarlanıyordur. ömer, minnet duyduk başımıza sardık bu deliyi diye geçirir içinden ve yine ters ters bakar.
necip bey, sinan ve yasemin ahırın arkasındaki arazide atlara bakıyor sohbet ediyorlardır.
ömer ahıra gelir atlardan başka bir şey yoktur ve tabi her yeri çimen lekesi olmuş, saçı başı dağılmış, ağzının suları akan, gözleri dönmüş bir şekilde ona koşarak gelen fikretten başka.
fikret koşarak ani bir hamleyle ömer e sarılır. ömer ne yapacağını bilemez. defne ne kadar haklıymış diye geçirir içinden, ona paranoyak dediği için kendinden utanır. o bunları düşünürken fikret ellerini göğsünde gezdirmeye başlamıştır. omuzlarından tutarak fikret i kendinden uzaklaştırır.
ö: - fikret n’apıyosun?
f: - senden hoşlanıyorum ömer, hatta daha fazlası. seninle geçmiş bir bağımız var sonuçta bu hikaya daha bitmedi, sana layık olan defne değil benim der ve soyunmaya başlar.
ömer gözlerini kapatır, elini alnına götürür, çenesini eller, ensesini ovalar ve bildiği tüm eft tekniklerini uygular o an ama sakinleşemez. bu arada atlar huysuzlanmaya başlar…
ö: - fikret bak sen benim arkadaşımsın. evet bana bir kuş verdin, minnettarım ama hepsi bu kadar. ben defneyi seviyorum anla bunu lütfen der.
fikret adeta çıldırır. etraftaki samanları ömer e fırlatır. aslında kendince bir tutku fırtınası yaşamaktadır. atlar daha da huysuzlaşır.
fikret gerilip ömer in üzerine atlar, birlikte yere düşerler. fikret ömerin kulaklarına üflemekte, elleriyle dudaklarını büzüp kahkahalar atmaktadır. ömer kusmak üzeredir. debelenerek fikret i üzerinden atmayı başarır. fikret vazgeçmiyordur. dizlerinin üzerinde hanimiş fikret in kuzusu diye ömer i kovalamaya başlar.
daha fazla dayanamayan ömer tek eliyle gırtlağına yapışır ve onu havaya kaldırır, gözü dönmüştür.
ö: - bak fikret ! zaten adın da fikret ki bence hiç seksi değil. anlatamadım galiba sana. ben defne yi seviyorum. defne benim sevgilim, kız arkadaşım,nişanlım, vuslat partnerim kısacası her şeyim. annadın?
ayrıca, ben hayatımda biri varken bana asılan kadınlardan hiç hoşlanmam ve senden şuanda irrite oluyorum fikret.! der. o hırsla fikret in gırtlağını çok sıktığını fark eden ömer katil olmamak için onu huysuzlanan atların arasına atar. fikret ten garip çığlıklar yükselirken ömer (slow motion), ellerini silkeler, omuzlarını dikleştirir, gözlüklerini takar ve yan yan sırıtarak ağzına bir saman çöpü alır ve ağır ağır rüzgarıyla ahırdan çıkar.
fikret ‘e ne oldu:
gırtlağı ömer tarafından sıkılarak huysuz atların arasına atılan azgın fikret, atların çoğunun erkek çıkmasıyla hayatının vuslatını yaşadı. ancak erkeğini kıskanan bir kısraktan kafasına çifte yiyerek necip bey’in çiftliğinde beyninin suyu burnundan akmak suretiyle son nefesini verdi.
siz siz olun fikret gibi arsız olmayın…..
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz