Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - ya arkadaşlar , farkında mısınız elçine aşırı bir
Kiralık Aşk
ya arkadaşlar , farkında mısınız elçine aşırı bir yüklenme durumları var. ne yani bizi elçinden soğutup yerine elifi mi getirmek istiyorlar?
yok biz bunu yemiyelim! elçin değil defne kendini uzak tutmaya çalışıyor. ve bence gayet normal bir durum . ne yani vuslat oldu diye aralarında ki bütün sınırlar kalktı mı? evlenmediler henüz. yüzük paröağa geç takıldı. isteme olayı hala olmadı. ne yani şimdi bunlar karı-koca gibi mi yaşayacaklar? bumudur yani!
ne öyle yapışık vücutlar gibimi dolaşıcaklar?
ben sadece çok yakın temasta belki bir ufacık buse olabilir diyorum, diyorum da ömer öyle güzel , sevgi , aşk dolu okşuyor ki defneyi , yanağını , bin öpücüğe bedel. sarılmalar ona keza., sarılmak ; bütün tek vücut olmak en güzel anlatım. ve onlarda bınu çok güzel başarıyorlar!
ayrıca defne öyle güzel bakıyor ki sevdiceğine , aşkla öpmüş kadar elektrik alıyorum ben!
düşmeyelim bu tuzaklara!
seviyorum defömü!
hadi üzülmeyin sizleri de seviyorum. öptüm kocaman , kokulu kokulu!
nilgün
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz