Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - günaydınlar herkese,
lütfen tekrar izleyin,
elçin tutuk
Kiralık Aşk
günaydınlar herkese,
lütfen tekrar izleyin,
elçin tutuk falan değil, bunu da nerden çıkarıyorsunuz
o odadaki garip dediğiniz sarılma da bence sevdiceğini teselli eden defo sarılması. sevgililer her daim aşk ve şehvet dolu mu sarılırlar? bazen karşındakini yatıştırmak, teselli etmek için de sarılırsın.
elçin'de tutukluk var deyip durmayın bence.
ayrıca senarist "dudağına öpücük kondurur" veya "öper" yazmıyorsa barış senaryoya müdahale edip dudağından öpecek de değil.
ömer defnegilleri geçirirken niye dudağından öpmedi onu da şöyle izah edeyim. kapının önünde arabada iso var, serdar var. şık olmazdı. haa belki bahçe duvarının arkasına çekip olur muydu, ehhh.
yani lütfen ama lütfen adil olalım.
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz