Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - metamorfoz cok üzüldüm. bu konuda seni en iyi ben anlarim.
Kiralık Aşk
selin
Bayan
ankara
25/8/1979 (46)
metamorfoz cok üzüldüm. bu konuda seni en iyi ben anlarim. siddet dimi erkeklerin güç göstetisi aslinda ne kadar aciz olduklarini bir bilse bu yapanlar. ayni sekildeyken babamla karsilasmiyayim diye çabaladiğim günlerim vardir. o üzülmesin diye . bende babami cok severdim
bende babasini kaybedenlerdenim.hastayken yaninda olmak icin cabalardim. kimseyi dinlemeden bunu basardim.ama babam hadi kizim sen git skinti cekme derdi.umarim duasini almisimdir. cünkü bu cok önemli benim için. yine duygulandim..allah iyi insanlarla karsilastirsin.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz