Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - nur 20.38 yemin ederim korisin konusmasini ikinci dinleyisimde
Kiralık Aşk
nur 20.38 yemin ederim korisin konusmasini ikinci dinleyisimde ayni yorumu yapmistim.zaten yorum yapmaya bile gerek yok cok acik soyluyor ve soyledikleri bolum icerigi ile uyusmuyor daha dogrusu ben bir yere oturtamadim.
barisa hem cok kiziyor hem de cok aciyorum.kiziyorum kendisinin bu kadar kullanilmasina izin veriyor.aciyorum hatun her firsatta her imkani kullanarak baski altina aliyor.dirayetsiz aciz bir erkek portresi ciziyor.
bu nasil bir kadin kabus gibi cokuyor vallahi.
bir sey daha dikkatimi cekti.bugunku magazin programlarini izlemedim ama filmin tanitimi ile ilgili programlarda g.nin goruntusune yer verilmemeye calisilmis.ornegin filmin yonetmeni ile roportajda g tam yaninda duruyor kiyafetinden tanidim ama ozellikle kadraj disinda tutulmus.digerlerinde de diger oyuncular hep on planda.ben g.ye duyulan antipatinin farkinda olduklari icin boyle bir yol izlediklerini dusundum.siz de farkettinizmi ne dersiniz. mehves
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz