Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - gunaydinlalr hepinize guzel bir hafta diliyorum. cumadan beri

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk
Suzal
Bayan
Londra
2/12/1972 (53)

gunaydinlalr hepinize guzel bir hafta diliyorum.

cumadan beri ipin ucuni kacirdim, yorumlari okumayi ancak bitirdim.

gunes, mavi, gulcin, chili, golcuklu, gamze fenerli, dilek fanes ve hulya emeklerinize ve ellerinize saglik sayfamizin vazgecilmezlerisinoz yazilarinizi buyuk bir zevkle okudum.

isyankar arkadasim, niyetim kimseyi uzmek veya kirmak degil, bundan emin ol, dizinin butunune bakmayan ve israrla galo gidene kadar tv den seyretmeyecegini ve bizlerinde seyretmemesi gerektigini yazan isimsizlere duydugum sitemdi. sonucta 39 ve 40 bolum cok guzeldi. 41 bolumun de en sonu uzucuydu. cok sey kacirdilar diye dusunuyorum.

bu arada sevildigimi bilmek guzel.

sila, kararkedi, ve saadet hanim, gulcin iyiki varsiniz. aliskanlik yaptinoz. gulcin cuma gece yarisi okudugum senaryonda kahkaha seline yakalandim. iyiki varsiniz.

alara seni tekrar gormek guzeldi
her ve golcuklu ellerinize emeginize saglik, gec kaldim okumakta hep o anlari kaciriyorum ama iyiki varsiniz.

aysunn alemsin. sayfanin nesesisin.

hepiniz sevgilerimi gonderiyorum. hasretle opuyorum.

suzal

Paylaş


Oy Ver

Puan verdiğiniz için teşekkürler (:

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi