Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - yasemin sinana güvenmiyor o yüzden beraber olmaktan kaçıyor
Kiralık Aşk
yasemin sinana güvenmiyor o yüzden beraber olmaktan kaçıyor sinanın sınavı da yasemin olmalı.önce dizi tarihine göre önce yasemin sonra defne sonra sude şimdi tekrar yasemin.sinan aslında gerçekten aşık olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.ömer her durumda defne yi affedebilmek için yol aradı kendi doğrularını çiğnedi tavizler verdi çünkü kalbinin diğer yarısını buldu ve kaybetmek istemiyor defne den de bu konuda emin.
sinan hep egoistçe yaşıyor burda sude haklı karşısındaki kadına kendinin aşık olması yeter zannediyor duygularını açıkladığında olur sanıyor karşısındakinin duygularını araştırıp emin olmadan adımlar atıyor.gerçekten duygularından emin olsa sude yi her koşulda affederdi iso gibi onun doğru olması için çabalar yanında olur güven verirdi kaçmayı seçti çünkü aşık değil.
ayrıca bu egoistliğini ömerde de kullanmaya kalktı izle gece dışarı çıktıklarında bi sırtını sıfazlamadığı davul zurna ekibi tutmadığı kaldı daha 2 gün önce arkadaşın yanına geldi ağladı üzüldü defne için kendi çıkarı için ize onay verdi.feryal olayında defne nin duygularına aldırmadan feryale yürüsün diye uğraştı.galo geldi yaseminler de nikah kararı kutlanıyor o hala yasemine nasıllar ama deyip galo ömeri işaret ediyor pes.
yasemin ona aşkın ne olduğunu öğretecek bence iki kişi olmanın kendinden vazgeçmek olduğunu bir nevi ömerde bunu yaşadı.inşallah sinanın burnundan fitil fitil getirir.
vuslat olmalı tabiki ömerde defne de artık ayrı da olsalar başkalarıyla olamıyacaklarına eminler bu noktada birbirlerinin olmayı seçtiler şimdi ömer hiç göstermediği yönünü gösterip defneyi tamamen kanatları altına alıp yüceltecek saygı duyulmasını sağlayacak özellikle neriman tarafından bitti gitti artık safoz iş batıran lafları.
birde artık defne şu sinana sinan bey demekten bi vazgeçmeli ömerin en yakın arkadaşı ömerle evlenecekler beraber kutlama yapıp yemek yiyorlar hala sinan bey.selma
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz