Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - arkadaşlar ben galonun söyleyeceğini düşünmüyorum
Kiralık Aşk
arkadaşlar ben galonun söyleyeceğini düşünmüyorum çünkü;
1. defne galoya ömere söyleyece misin dediğinde galo gerçekten bu soruyu soruyo musun defne dedi: yani beni hiç tanımamışsın ben söylenen bir sırrı söyleyecek biri gibi mi duruyorum demek istedi bence
2-defneden intikam almak istese deniz geldiğinde onun nasıl biri olduğunu anladı ve onunla işbirliği yapabilirdi.
3-söylese zaten çok saçma olur. çünkü galo geldiği günden beri bize sevdirmek içiin( bu haliylede sevmedik ama) yaptıkları bize göstermek istedikleri o neşeli arkadaşlarına arşı cana yakın ve onlar için her şeyi yapan kız imajına ter düşer ve bu da çok açma olur.
4-galonun ömerin evine gelmeisinin sebebi de yaseminlerde galo ve ömer yarın sabah gel çalışalım gibisinden konuştukları için galo ömere geldi. ayrıca eve geldiğinde de şaşırdı defneyi örünce. ömer yok mu dedi hatta.yani ne ömerin evde olmamasını ne de defnenin ömerde olmaını beklemiyordu.
5- fikretle bizi korkuttmaya germeye heyecan bırakmaya çalışıyorlar ama bence saçma yani. fikret beni hiç etkilemiyor. ayrıca zamanı geldi de geçiyor bile eee artı gitin bu fikret canım.sıktı yanı baya sıktı.iz ibi bunuda sepetlemenin zamanı geldi de geçiyor bile. e hadi artık sepetleyelim şu kızı.
bu arada ben bir an defnenin fikrete kapıyı ömerin gömleğiyle açar diye düşünmüştüm bayağı efso olurdu orada galonun yüzünü görmek isterdim. defnenin üzerini değiştirdiğini görünce de biraz hayal kırıklığına uğramadım değil hani. fikretin o mor yüzünü görmeyi çok isterdim
bn ryan
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz