Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - ato1968 ruhu aydınlık kişi ,ne de duru ve olgun

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk

ato1968 ruhu aydınlık kişi ,ne de duru ve olgun anlatmışsın ömerin defneye olan hislerinin muazzamlığını.
hacer hep gül canım,gülen yüzün solmasın hep gül gülelim gülün arkadaşlar.
şeyma o güzel ifadendeki her duygunu aldım,içtenlikti ,adı samimiyet.
can,fanes,ayten,aysel,berkay tüm güzel ve içten hislerinizi aldım,gönlünüze sağlık.
yarın hep beraber kiralık aşkta deföm izlemeliyiz arkadaşlar.
bana kızacaklar tuaf bakışlar sallayacaklar olacaktır içinizde ama onlar benim hayatımızdan yaşamımızdan olmuşlar,olanlardan,bitmelerine ,gitmelerine şimdilik daha izin vermiyorum.
benim adıma defne ve ömer hikayelerini tamamlamadılar yarım kalanlardan hiç ama hiç hoşlanmam aklımın fikrimin bir köşesinde kalır.
sırf bunun adına benim gibi bu masalı sevip büyütüp içselleştirip olmuş, olmamışlarının,eksk kalanlarının en hasından en esaslısından ve en masalsı olanından bizlere sunulan bu hikayenin bitmesi şimdi hiç olmaz ,olmamalı.
yarım kalırız ekskliğini hissederiz, tamamlasın görevini sonra, eyvallah!
daha ! bitmesin hikayemiz .
ihtiyacımız varmış ,aşkın yeryüzünün rengi olduğunun,masallarına...
bundan dolayıdır ki bitirmeyelim az daha biraz daha, az isteklerle ve aşklarının hürmeten akışına bırakıp kontrol altında tutmaktan vazgeçelim bakın daha keyifli izleyeceksiniz.
ato1968 inde belirtiği gibi kendinden vazgeçen ve bu kadar şeyi yapan ömer mi defneyi sevmeyecek ve terk edecek? hayatta inanamam...o zaman senaristin aklından zoru var der ve yoluma devam ederim ki sanmıyorum elleriyle yarattığı bu masalı yok edemez meriç acemi.
izleyin ,izleyelim .
mavi
iyi geceler kendinize iyi bakın
mavi

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi