Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - ömerin aklı elmada diyorsunuzda defnede kaşınıyor
Kiralık Aşk
ömerin aklı elmada diyorsunuzda defnede kaşınıyor kardeşim.adam defileyi anlatıyor.bizim kız şimdi ne yapacağız diyor.yatak odasındasın ne yapacağız diye libido tavan yapan adama soruyorsun.çık odadan dışarı ozaman.sanki ömeri hiç çıplak görmedi.ohalde sorulacak sorumu o.defnede bazen bir tuhaf konuşuyor.oda istiyor ama yan cebime.ne olacaksa olsun stres yok diyen bendim sanki tatlışkolar onlar ya kıyamam.
rengi çok haklısın.ömerden galoya tık yok anlayın artık.yanlız yazılan senaryo ile çekimde anlatılan çok farklı tutarsızlık burada .anlatılan farklı gördüğümüz çok farklı.duygu geçişi yok diyenler sadece tutarsızlık var onu göremeyenler.çekimle alakalı bence.anlatılan ve yansıtılan farklı.blk
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz