Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - arkadaşlar, son olarak bugün burada tecrübe ettiğimiz

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk

arkadaşlar, son olarak bugün burada tecrübe ettiğimiz birçok güzel şeyden bir tanesi hakkında bir değerlendirmemi paylaşmak istiyorum.

malum hepimiz zaman zaman yazdıklarımızın pembe kalması, engellenmesi, silinmesi gibi sorunlar yaşıyoruz. çoğu zaman nedenini tam anlamayıp admine kızıyoruz. burada çağrılar yapıyoruz, eleştiriyoruz değil mi?

oysa bugün çok ilginç bir şey oldu. biz tam birlik olup, bir hareket başlatma hazırlıkları içindeyken, hiç beklemediğimiz bir anda yazarokur'dan bir destek geldi. hem de çok sempatik bir destek.

n'oldu, hepimiz nasıl mutlu olduk, kendisine mesajlar döndük, teşekkür ettik, iltifatlar ettik. ortak düşmana (!) karşı bizimle bir gönül birliği kurduğunu, destek olduğunu hissetmek hepimize moral verdi. daha bir gaza geldik, davamızın haklılığı ve yüceliğine olan inancımız pekişti:)

şimdi burada aramızdan biri çıkıp yazarokur'a laf söylese ilk önce karşısında beni bulur, hepimiz de destekleriz sanıyorum.

işte bu güzel bir yönetim örneğidir. yazarokur bugünkü tutumuyla, bizim birleşmemize adeta bir harç olmuş; karşılığında da büyük sempati toplamıştır.

peki ben bunları niye yazıyorum, krizleri yönetemeyen profesyonel (!) yöneticileri biraz daha tanıyalım, anlayalım diye.

mesela, hemen şimdi, dizimizin yapımcısından bir sempatik mesaj gelse; tepkileri anladığını hissettirse, engellemek yerine var olan engelleri kaldırsa, sizinleyim hadi hep beraber dış mihraklara karşı (içeriyi bastırıp, ortak bir harici düşman bulmak şart, mesela survivor) yürüyelim, dizimizi koruyalım kollayalım, kimseye yedirtmeyelim dese, fareli köyün kavalcısı gibi herkesi peşine takar götürür. ama nerde...

neyse işte, güzel bir tecrübeydi bugün hepimiz için bence.

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi