Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - günaydın arkadaşlar, evet cuma günü ekran başında

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk

günaydın arkadaşlar,

evet cuma günü ekran başında okuduğum bir yorumda da geçtiği üzere ömerin kafasına "terlik" atasım gelmedi değil, bizim konuşma özürlü buzlar kralı isterse nasıl da bülbül oluyormuş görmüş olduk, meğerse onun tripleri sadece kendisini sevip sayanlaraymış, tabi bu da ayrı pskolojik bir durum.
(bizi koşulşuz şartsız sevenlere gösterdiğimiz acımasız tutum.)
bunu irdeleyecek değilim ancak ömerin bu kendini beğenmiş, burnu havada hallerinin azıcık törpülenme zamanı geldi, belki de bunu galo ile yapacaklar bilemiyorum. her ne kadar böyle bile olacak olsa o "1" numaralı bakışını yaptırtmasalar daha iyiydi, bizi koca bir hafta ters köşelerin karesi haline sokmasalardı yani. bismillah yani daha 2 bölüm geçmedi ki hoop başlar ayak, ayaklar baş durumuna geri döndük, insaf yani. ne olurdu azıcık birazcık mutlu mesut 4-5 bölüm izleyebilseydik, neyse benim tahminim aynı iz'e verilen kitap gibi bunun da telafisi mutlaka olacaktır, meriç hn. bu konuda seyircinin ne istediği bildiği için ayarlamıştır güzel bir senaryo diyorum, umut ediyorum diyelim.
gülçin senaryoların için söyleyecek kelime bulamıyorum, şahane,
almanyalı canım ben de seni çok seviyorum, pozitif ve naif yaklaşımların sayesinde bende de 3-5 cümle yazma isteği uyandırdı.
"mucizelere inanmamız gerektiğini, hayatta herşeyin bir sebebi olduğunu, bizi üzen durumların belki de ilerde bizi daha mutlu edecek olaylara vesile olduğunu" bu dizi sayesinde tekrar hatırlamış olan ben diyorum ki, bu gallo olayı beklediğimiz gibi çıkmayacak, aynı iz'le olduğu gibi.

kucak dolusu sevgiler,

deniz..

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi