Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - ben 16 yıllık evliyim eşimle okulda tanıştım.aşkımız
Kiralık Aşk
ben 16 yıllık evliyim eşimle okulda tanıştım.aşkımız gözlerimizde başladı tıpkı defne ve ömer gibi sonra tüm evrelerini tamamladık.bugün iki tane dünyalar tatlısı iki evladımız var.her cuma kocamla birlikte kiralık aşkı seyreder olduk aşkın o kadar boyutu var ki bence ismini değiştirip sevgi alışkanlık bağımlılık diye adlandırmak bizim elimizde biz eşimle hala aşk diyoruz birbirimizi hala özlediğimiz birlikte olmamdan zevk aldığımız her dakika aşk arkadaşlar.
kısaca gözlerimiz gözlerimize değmeyince acı çekiyorsak hala bence bu aşk. allah herkese aşkı yaşatsın mutlulukları çoğaltarak insanlığın tümüne versin.beklentileri çoğaltmadan karşımızdakininde tıpkı biz gibi insan olduğunu unutmadan empati kelimesini hayat felsefesi yaparak yaşamayı nasip etsin. herkese kucak dolusu sevgiler saygılar.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz