Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - ziyaretçi, varmak istediğin bir sonuç yoktu aslında.

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk

ziyaretçi, varmak istediğin bir sonuç yoktu aslında. çağrışım yaptırmıştın :)

çok gerçekten çok uzun zaman insanın gerçekten sosyal bir varlık olup olmadığı ve olmak zorunda mı olduğunu düşündüm durdum. en eski ve yaradılışla alakalı olarak verilen en kadim bilgidir belki de kendini tanımak, bilmek.

bizim kültürümüzde de oldukça fazla yere sahip. "nefsini bilen rabbini bilir, eline diline beline hakim ol, ilim kendin bilmektir" gibi..

genel olarak insan en iyi arkadaşlarının kitap, film, müzik olduğunu düşünür, bir yandan gerçek ve duygularında samimi dostlar, ilişkiler yaşamak ve sürdürmek için kendini koruma altına alıp bir yandan geride kalan başka insanlara hiç şans vermezse büyük bir paradoksun içindedir. herkesin otantik benliği olduğu ve herkesle paylaşacaklarının farklı olacağının bilincinde olacağı gibi sahip olduğu o gerçek ve samimi dostlarının da zamanla kendi otantik değişimlerinin gerçekleşeceğini geniş bir yürekle kabullenmek zorundadır.

üst perdeden laf bunlar . aslını şems söylemiş: "insan ancak bir başkasının aynasında kendini tam olarak görebilir." ayna ol mazsa senin varlığın da şüpheli. hamsın nasıl pişecek ve yandım diyeceksin ki.. aklıma gelenler ya da mavi'nin dediği gibi gönlüme dolanlar :) bu fikirleri hatırlattığın için sana da teşekkür ederim ziyaretçi

herkese sevgilerimle

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi