Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - bugün kızım ile tekrarı izlerken kızımın dikkatini çeken
Kiralık Aşk
bugün kızım ile tekrarı izlerken kızımın dikkatini çeken bir şeyi paylaşmak istedim ( kızım 7 yaşında) defne odasını neden bu kadar dağıtmış daha önceki odası daha topluydu dedi bana. bunun üzerine düşündüm ve cheri deki ilk gününde kendinde başarılı olmak için daha kadarlıydı, şimdi ömer in yakınlığından dolayı kararlılığında kafa karışıklığıınamu sebep oluyor unun için mi odası dağınık., arkadaşlar sizler olmasanız bu uzun sancılı bekleme süresi nasıl gecer?!
birde şah damarı boyundan en iyi hissedilen yerden değilmi, bir kalemle en güzel aşk mektupları aşk şiirleri en içten duyguları insan dile dökemezken satırlara yazmazmı. ben önceleri mutluluğumuda üzüntümü de satırlara yazar ve akar suya atardım bana terapi gibi gelirdi, umarım saçma bulmamışsınızdır,😉bursalı
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz