Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - şimdi dün gece netten donarak izledim.ikinci kez izleyene
Kiralık Aşk
şimdi dün gece netten donarak izledim.ikinci kez izleyene kadar bölümle ilgili uzun bir yorum yapmadım.sizin yorumlarınızı okudum.dikkat ettiğiniz detaylar çok hoşuma gitti.hele hülya!ömer ve izin spreyle duvar olayını yorumun beni bitirdi.
bölümde sude ağırlıklı olduğundan biraz sudeden bahsetmek istiyorum.ben sudeyi pek sevemeyenlerdenim ama karakteri için aynısını söyleyemiyecem.benim dizilerde olmasını istediğim karakterlerden biri ama oyuncuya oturmamış gibi gelmişti başta bu bölüme kadar.yeşilçam filmlerinde genellikle kötü adamlar iyi adamın ailesine,sevdiklerine,yakınlarına kısacası değer verdiği herkese zarar verir.iyi adam intikam almaya gider.kötü adamların mekanını basar ve bunu silahsız yapar.hatta silahlı adamları etkisiz hale getirirken bile yerdeki silahı almaz.son sahnede vurulur.o da yerdeki silahı alıp kötü adamı öldürür.ne zaman izlesem aklıma gelen tüm sevdiklerini kaybettin yada zarar verdiler seni yaraladılar silahı yeni kullandın değdi mi?
bunu niye anlattım sude için sude sevdiklerine birinin zarar vereceğini anladığı anda silahı kullanabilecek biri ve şuan defnenin yanında olması gereken en önemli kişi.denizi bu bölüm daha iyi anladık galiba .yaseminle konuşması tüm karakterini ele veriyor.o bir gül bahçesine girip tüm gülleri kopararak kendince mutlu olacağını zanneden şımarık bir çocuk ...zamanında yaseminin neredeyse solmasına sebep olmuş ki gözlerindeki korku ve endişeyi hissettim.dizinin başında gördüğümüz yaseminin bu kadar dikenli ve
solgun biri olmasının sebebi galiba sadece hayatta kalmaya çalışmasıymış(defne ve sinan konuşması -ömerle dedesinin arasını yapabilirse ömerle evlenip mirasının ona kalacağını ve hayatının kurtulacağını zannediyor.bunun gibi birşeydi heralde 3.bölüm).deniz defnenin solmasına sebep olabilir.defneyi koruyabilecek kişi ömer değil.o an ömer duygusal olabilir ve pek umrunda da olmayabilir ve harekete geçtiğinde iş işten geçmişte olabilir.sude ve defnenin konuşmasında defneye sinanın onu sevdiğini söylemedi ömere de söylemedi bunu ve bana samimi geldi bu hali. ömer ile konuşması ne kadar restleşme şeklinde olsada.deniz ve iz değil
deniz ve sudenin birlikte olacağını ve bununda sude defneyi korurken gerçekleşeceğini düşünüyorum.sinan ile de izin birlikte olacağını(ömer sinan konuşması bu bölüm-sudeden bahsettikten sonra bak iz öyle değil.).birde nedense iz(ömerin dişi versiyonu olması ve ömer ile sinanın sürekli acayip ilişkilerinden heralde) ve sinanın çok mutlu olacağını düşünüyorum.denizi sakinleştirecek kişi umursamaz biri değil tam tersi daha hırçın biri olmalı.denizin ömere zarar verme hevesinden vazgeçmesine de sebep olacaktır.sonuçta akraba olacaklar.sude konusunu burada kapatıyorum.
elçin sangu'nun bu bölüm oyunculuğuna hayran kaldım.
defnenin bu bölüm başındaki asansör sahnesindeki tepkileri beni şaşırttı.ben demek ki çok fazla kafaya takıyorum bunları.adam eski sevgilisinin gazlamasıyla ve ilham oluşuyla muhteşem eserler çıkarıp karşında seni yerle yeksan etmiş ve seni güvenmiyorum diye bankta terketmiş.oda yetmiyormuş gibi sürekli bir buz kalıbı (arada kafa karıştıran hareketler var tabi ve bu betimle defne tarafından gözüken yani benim açımdan) niye ben kendimi serçe parmağım masanın köşesine çarpmış gibi hissettim de bu safoz adama hayran kaldı.neyse ya kız seviyor adamı ne yapak(nihanın deyimiyle başka erkek yokmuş gibi hissediyor.bu büyük ihtimalle denize işaret).defne ve ömerin karşılıklı hamleleri hoşuma gitti .özellikle defne ömerin izi ona karşı koz olarak kullandığını farkedince yaptığı hamle ve sonra ortak alandaki tatil konuşması. en son milli maçta bu kadar gurur duymuştum.balkona bayrak asasım falan geldi.son sahnede bir şey oldu mu?çoğunluk olmadığını düşündüğüne göre oldu(hep bir ters köşe bekler oldum).ömerin bu bölüm karakterinin çok değiştiğini farkettim.ustayla konuşmasında kaygan zemin diye kontrol edemediğinden kaçmıştı.şimdi heyecan,uçurum,araba,nefesinin kesilmesi bunun havası bu arada hep defneye madem öyle ne kadar heyecanlıydı hayat niye banktan kalktın.ömer galiba yavaş yavaş kendimden bu kadar feda edebiliyorum sözünü yemeye başladı.izden hala tırsıyorum gözüme bu bölüm çok şirin gözüksede o bilet görevini görecek belki marsilyaya gitmiyecek iz ama defne bunu görürse yanlış anlayabilir.
gelelim kapı kilitlenmesi olayını hem ömerin hem defnenin kapısı kilitlendi.birinde koray diğerinde defne kapıyı zorladı.kapıyı defneye deniz,koraya zeynep açtı kapıyı şimdi teorime gelelim.yasemin bahar koleksiyonun çekimini koraya verdi.koray model olarak defneyi kullanmak isteyecek.deniz bir şekil de defneyi kucağına düşürmüş olacak ve bunu zeynep ve kıvançtan ömer öğrenecek.çünkü kapı ömere çıktı sonunda tamam çok uçtum biliyorum.
patik,kazak yasemin hamile? olabilir. bilmiyorum.
şimdilik bu kadar yeter iki hafta yazacak bir şeyler kalsın...
ziyaretçi
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz