Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - selam kizlar,
ben iki gün yoktum is gezisinedeydim. bugün
Kiralık Aşk
Almanyali
Bayan
Augsburg/Almanya
26/9/1975 (50)
selam kizlar,
ben iki gün yoktum is gezisinedeydim. bugün geldim ve fragmani izledim. harika
gercekten inananadim tekrar tekrar izledim.
hülya gercekten seni ayakta alkisliyorum 👏👏. hep posetif enerjinle bize güzel yorumlar yazdin ve hep 27. bölüm dedin.
benim ilham perim gene döktürmüs ya. aysegül hanimcim ellerine yüregine saglik bu nasil bir yorum??? seni seviyoruz buda bir gercek.
dolunay canim geldim, burdayim umarim biraz rahatlamissindir. ne dersin bugün bölüm bekledigimiz sahneleri görürmüyüz???
selin canim güzel yorumun icin sagol, bizleri unutmamissin.
nilgün canim ben hep gaza geliyorum, sonra cok kötü cakiliyorum, onun icin bu bölüm yorum yapmayacagim. hep ters köse oluyorum.
suzal'cim bende sana katiliyorum bu bölüm ask kokuyor, sevgi kokuyor en önemlisi duyuyüklü bakislar geri gelmis. tadini cikartalim, cakilacagimizi düsünmeyelim. izleyelim ve ilk bölümler gibi keyiflenelim.
moralim yerine geldi, sevil canim söyle bi ooohhh cekelim ne dersin???
hepinizi seviyorum ka ailem, sevgiyle kalin ...
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz