Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - selam ask kokulu ailem,
bugün hepimizde bir posetiflik
Kiralık Aşk
Almanyali
Bayan
Augsburg/Almanya
26/9/1975 (50)
selam ask kokulu ailem,
bugün hepimizde bir posetiflik gördüm ve cok mutlu oldum.dolunay, nilgün, sevil, fenerli ve suzal bizi unutmadiginiz icin sagolun arkadaslarim.
aysegül hanimcigim ( bizim ilham perimiz) da burdaymis ve bizi kendinden mahrum birakmamis ve hatirlamis tesekkürler canim.
hülyacim ve perihancim bugün üstünüzden bütün negativ enerjiyi atip dizimizin keyifini cakaralim. bende size katiliyorum, kitap olayinda. gecen bir tüyo vardi misir yediklerine dahir ömerin evinde.
ayrica izden korkmuyorum cünkü nur onun son cirpinislari. ömerin defneye nasil bakigini gördü ve anladi. bugün bizi güzel bölüm bekliyor.
asansörde bir öpücük, filim izleme, tatli atismalar be futbolmaci.
bencede her eve bir iso lazim. gercek dost ve defneyi cok güzel yönlendiriyor. abisinin yapmadigini iso yapiyor. koris kesin defneye ömerin cizemedigini söyliycek cünkü defnenin bir fotoda yüz ifadesi cok saskin. masal ve megie yorumlariniz cok güzel.
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz