Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kiralık Aşk - günaydın, hepimiz olduk, birer araştırmacı dizi

Kiralık Aşk
Kiralık Aşk

günaydın,

hepimiz olduk, birer araştırmacı dizi izleyicisi...
ben de iz'in, yasemin'in yerine, onun ekskliğini kapatmak için çağrılmasına takmış durumdayım.
dizide anlatıldığı üzere yasemin'in iş tanımı; konsept danışmanı, halkla ilişkiler, basın ve satış konusunda prima. kendi portföyü var ve istanbul piyasasını yatırımcı, üretim, tasarım , finans vs olarak çok iyi biliyor ki yeni bir şirketi sıfırdan kurabildi. yurtdışı italya seyahatlerinde de işleri kotardığını gördük.
iz ise sanat tarihi eğitimi almış, üniversiteyi italya'da okumuş,iş hayatı önce italya, sonrasında da fransa'da geçmiş, iş tanımı bir sanat galerisinde ''küratör'' olarak veriliyor. küratör kısa anlamda, sergi düzenleyicisi, bir koleksiyonu arzu edilen bir etkiyi yaratmak amacıyla düzenleyen kişidir.
biri sanat galerisinde çalışıyor, diğeri ayakkabı tasarım, üretim ve pazarlama firmasında. şimdi ne alaka diyorum ? meriç acemi ve ekibi bizlerin aklıyla alay mı ediyor?
iz , yasemin'in yokluğunda, açığını kapatacak tek aday olarak veriliyor. yıllardır yurt dışında yaşayan , sektör olarak farklı bir alanda çalışan, istanbul'da konuyla ilgili çevresi ve tanıdığı olmayan iz bunları nasıl yapacak? hatırlarsanız, lansmanda mekan bulmak için bile necmi amcayla çalışmışlardı.
bunlara ek olarak, ömer ile tekrar sevgili olabilmeleri imalarına, ben çok gülüyorum. sinan , ömer ve iz + 30 yaşlarındalar. aradan geçmiş 15 sene, iz'in hayatına kimler girmiş, ne aşklar, ne ilişkiler , ayrılıklar yaşanmış. kız istanbul'a gelip, uçaktan inince, ömer ve lise aşkları aklına gelip, başlıyor aynı nakaratı söylemeye...bu arada lise yemeğine kadar iz'in adını bile duymadık, hiçbir şekilde ömer ile telefon ya da mail bağlantıları bile yoktu.
meriç acemi, defne-ömer ilişkisine ve koriş-neriman diyaloglarına saçmalattıkça, ben de dizide mantık hataları aramaya başlıyorum..
son olarak ömer neden camları indiriyor ?
kendine olan kızgınlığından, hala defne'ye çok aşık olduğundan,ondan vazgeçemediğinden, gece rüyalarında, gündüz hayallerinde görmeye devam ettiğinden ...

sevgiyle kalın,

ankaralı

Paylaş


Oy Ver

Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi