Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - malesef uyuku yok bende, fregmani defalarca izledim, su anda
Kiralık Aşk
malesef uyuku yok bende, fregmani defalarca izledim, su anda fransadaki olaylari da takip ediyorum, 100 kisi teroristler tarafindan tutuluyor, 45 kisi olduruldu, icim disim stresden titirer, her neyse fregman guzel ama denizin konusmasi beni mahvetti, ne demek istiyor, kime konusuyor?
defne onunla yanliz evde nasil bas edebildi?
para durumunu nasil halletti?
kafamda sayisiz sorular var.
inanin bu aksam gorduklerimden sonra ve bazi arkadaslarin yorumlarindan sonra fregmandaki guzel sahnelere bile sevinesim gelmiyor.
ne yaptilar bize bu aksam, bizler bunu hak etmedik.
hepsinizin elestirilerine katiliyorum. cop degiliz, ne verirseniz almayiz, cocuk da degiliz, aksine bilincli, ne istedigini bilen herbirimiz bir ayri deger olan bilincli izleyicileriz. protesto etmeyi ciddi sekilde dusunuyorum. eger pazartesi gunku fregmanda umut yoksa. seyretmem
suzal. londra
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz